2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهرم اینجورین؟

390 بازدید | 24 پست

جایی که خرید کنن دوست ندارن من ازونجا خرید کنم 

جایی برن بیرون دوست ندارن منو با خودشون ببرن

اگر یچیز بخرن دوست ندارن من از اون چیز بخرم

کاری بکنن بگم کجا انجام دادید نمیگن یا آدرس اشتباهی میدن

حتی دندونپزشکی میپرسم شما کجا میرید تعرفش چطور میگن نمیدونیم خبر نداریم

نه بی سوادم نه زشتم نه وزنم خیلی بالاس نه بی ادبم نه بی شخصیت و بداخلاقم که روشون نشه منو جایی ببرن و به عنوان عروسشون معرفی کنن

هم رانندم هم ماشین دارم هرکجام بخوان برن میبرمشون خیلی ناراحتم من تو شهرشون غریبم اینجور رفتار کردن واقعا دور از شانه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودتو نچسبون بهشون برو کلاس باشگاه خودتو سرگرم کن

کلاس میرم درس میخونم دخترمو میبرم کلاس باز وقت اضاف میارم هیچ دوستیم ندارم چون هرکی اومد تو زندگیم یه زهری بهم ریخت و رفت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

می‌دونی چیه از تو خوششون نمیاد مثل حسی که به من دارن...کارشون نداشته باش ازشون توقع هم نداشته باش کا ...

مگه ما چی کردیم گناهمون چیه من دوسشون دارم

نه برادر دارم نه خواهر هم سن و سال خودم

خواهرم خیلی کوچولوعه

هیچکسو ندارم خداروخوش نمیاد

منم کلا کارایی که میکنمو نمیگم . نه دکتر ، نه لیزر ، نه آرایشگاه نه خرید 

دلیل خاصی نداره فقط دوس ندارم در مورد کارام حرف بزنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مگه ما چی کردیم گناهمون چیه من دوسشون دارم نه برادر دارم نه خواهر هم سن و سال خودم خواهرم خیلی کوچ ...

منم خیلی دوستشون داشتم اما از بس دیدم ازم خوششون نمیاد سرد شدم ارزش خودمو پایین نمیارم دیگه براشون