2777
2789

بله دارم ۴سال تو یه خونه بودیم با پلیت جدا شده بود ولی باز بالا سر بود 

اینجام ۲سال هست نشستم راه مشترک 

کاری به کار هم نداریم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

خوب بودن .

ولی زنش هی میگه که ما ارزون دادیم جاهای دیگه اینقد نیس..عمر ما رو میسابه.

ویلایی هست .

ادم اصلا راحت نیس .

همه ی شرایط هارو میگم .

انتظار داره من همیشه شیشه هامو هفته ای یه بار دستمال بکشم‌.

که مهمون اون میاد کیف کنه که حیاطشون برق میزنه.

یکی نیس بگه اخه به تو چه من شیشه امو میخام سالی یه بار دستمال بکشم.

بخدا رفته رو مخم .

اوایل شدید بود .ولی الان اهمیت نمیدم بهش چی میگه چی فک میکنه.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه خونه رو مفتی میدن اینجوری گیر هم میدن

بنطر من فقط بستگی به صاحبخونه داره بعصی صاحبخونه ها مهمان بیاد خیلی حساسن سروصدا میکنن حتی جرات نداری بلند صحبت کنی شیر آب بلز کنی ولی بعضیها مث صاحبخونه جدید من واقعا انسانن

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
حتما وقتی آب باز میکنی پمپ کار می‌کنه صداش می‌ره خونشون

اره پمپ صدا داره خب 

من حموم بخوام برم شب ببخشید دست شویی بخوام برم یا ظرفی چیزی بشورم یه قطره آب نمیاد 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اره پمپ صدا داره خب  من حموم بخوام برم شب ببخشید دست شویی بخوام برم یا ظرفی چیزی بشورم یه قطره ...

بعضی صاب خونه ها سادیسم دارن .

مگه چقد میخای اب باز کنی که صدای پمپ نزاره بخابه.

نهایت پررویی

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
بعضی صاب خونه ها سادیسم دارن . مگه چقد میخای اب باز کنی که صدای پمپ نزاره بخابی . نهایت پررویی

کاش خودش طبقه بالا بود 😅😅😅میفهمید آب نمیاد 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

کاش خودش طبقه بالا بود 😅😅😅میفهمید آب نمیاد  

یه بار دعوتش کن بعد برو پمپ رو ببند .

بگو ببخشید اب نداریم چایی اینا بزارم

بعضی صاب خونه ها سادیسم دارن . مگه چقد میخای اب باز کنی که صدای پمپ نزاره بخابه. نهایت پررویی

کار صابخونه مطمینا اشتباهه که پمپ رو خاموش میکنه 

ولی در مورد صداش،چون من پایین بودم،صابخونه ۶نفر بودن،میخواستن حموم کنن نزدیک دو ساعت بکوب پمپ کار میکرد،بعدش لباس میشستن بازم صدای پمپ،بدبختی این بود طرف کلا تو اب بود ،من مغزم سوت میکشید از صدای پمپ،بخصوص که سحرخیز بود از ساعت ۷پمپ شروع میکرد به کار،هرروز هم همگی حموم میکردن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)