2777
2789
عنوان

ترک کردن تریاک

6733 بازدید | 29 پست

شوهرم رفته کنگره شست داره ترک میکنه بهش چند روزه شربت دادن برای ترک 

اولش به من گفت توی کنگره گفتن بدون ذره ای اذیت توی 11 ماه ترک میکنی 

ولی از وقتی شربتو شروع کرده خیلی بی حوصلس اصلا زیاد بامن حرف نمیزنه دیشب رفتم قلقکش بدم یجور بدی گفت اه ولم کن با یه لحن بدی 

میگم این اخلاقاش میمونه یا خوب میشه کسی تجربه ای داره؟ 

خب منم زنم احساس دارم نیاز به محبت دارم نیاز به هم کلامی دارم راب طه ج نسی که نداشتیم اگرم ماهی یک بار بود من پیش قدم میشدم میگفت واسه مصرف تریاکه ترک کنم درست میشه 

درست که نشد بدترم شد. لطفا اگر تجربه ترک توی اطرافیان دارید راهنماییم کنید خیلی کمبود عاطفی داشتم میترسم بدتر شه

توی کنگره شست میگفتن راحت میشه ترک کرد و تنهاش نذارید حالش خوب میشه. خیلی ترک راحته با شربت ما 

ولی مشاور بیرون به من گفت اعتیاد ترک دائمی نداره افراد کمی هستن که برای همیشه کنار میذارن تازه اگر کنار بذارن انقد اخلاقای بدی پیدا میکنن که میگی کاش معتاد بود، طلاق بگیر خودتو خلاص کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت تنتور دادن؟

من مورد خانوادگی نداشتم

اما کادر درمانم با توجه به اطلاعتم میگم

این رفتارا کامالا طبیعیه، الان تو فاز اولیه هستن که بی حوصله ان، افسرده ان، تحریک پذیرن و ...

الان مهم ترین نقش رو شما دارید که باید صبوری کنید، همدلی کنید، حرف بزنید باهاش، اصلاااا گیر بهش ندین، سرزنش نکنید، راجع به اشتباهاتش حرف نزنید و ...

چون الان خیلی تحریک پذیر و بهانه گیر هستن، با کوچیکترین جرقه ای ممکنه همه چیزو ول کنن

یکم صبوری کنید انشالله همه چیز اوکی میشه

نمیدونم چیکار کنم. دوس دارم کمکش کنم برای ترک سعی میکنم غر نزنم هواشو داشته باشم ولی خودم چی؟ کی هوای منو داشته باشه؟ من 31 سالمه جوونم الان نزدیک 2 ساله کلا روابط زناشیمون از طرف من درخواست شده اونم ماهی یک بار یا دوماه یکبار. 

شوهرم فقط بهم پول میده و تو کار خونه کمک میکنه ولی محبت و اینا واقعا احساس نیاز میکنم 

كمبود عاطفيتو بريز دور

چن سالته كه نگاه انقدر لوسانه دارى به اعتياد ، كه طرف الان كل سيستم بدنش بهم ريخته حالا تو قلقلكش ميدىُ توقع محبت دارى!!؟

اگر باهاش موندى با وجود اعتياد كه ترك كنه راه سختىُ در پيش دارى

غير ممكنِ ادمى كه ترياك مصرف كرده كامل براى هميشه بزار كنار

همشون دوره اى ترك ميكنن 

بعد چندماه چند سال حتى باززرززززز شروع ميكنن

پس بپذير اخلاقاى به معتادُ

بيحوصله-پنهانكارو دروغگو گاهى پُرحرفُ عاشقُ شاد

متاسفانه اطرافم پُرِ از اين ادمها وتجربه بسيار زيادى دارم 

کنگره ۶۰ بدرد نمیخوره اصلا و ممکنه وسطش جا بزنه و متادونی شه بره na خیلی بهتر از کنگره است بره اونج ...

قبلا که من از اعتیادش خبر نداشتم na رفته ولی موفق نشده بذاره کنار 

الان خودش کنگره رو دوس داره و خیلی پیگیر میره یک ماهو نیمه مدام میره ولی شربتش 3 4 روزه شروع شده

قبلا که من از اعتیادش خبر نداشتم na رفته ولی موفق نشده بذاره کنار  الان خودش کنگره رو دوس داره ...

خب بخاطر همون شربت خیلی دوسداره بره

بنظر شخصی منی ک تجربشو دارم و الان چند ساله پاکم فقط na میتونه کمکش کنه فقط خودش باید بخواد

شربت تنتور دادن؟ من مورد خانوادگی نداشتم اما کادر درمانم با توجه به اطلاعتم میگم این رفتارا کامال ...

شربت OT مصرف میکنه که ابداع موسس کنگره هست ترکیبی از تریاک و الکل و چنتا چیز دیگس 

میترسم اخلاقش درست نشه خیلی کم آوردم از لحاظ روحی

به نظرم مشاورش خیلی خوب نبوده که اینطوری قاطع حرف زده

گفت خودتو نجات بده 

اولش بدم اومد چون شوهرمو دوس دارم 

ولی الان میگم درست فهمیده بود که اخلاق بد پیدا میکنن