2777
2789
عنوان

ناراحتم

130 بازدید | 13 پست

چند روزه همش به شوهرم میگم روزت مبارک ی بار قبلش ی بار روزش ی بار بعدش بعد دیروز ناهار دلمه و سمبوسه درست کردم با سالاد و .. 

شب هم کباب و ژله و .. بعدش براش گل گرفتم شبش رفتیم خونه باباش اینا بعد شوهرم برگشت گفت امروز به غیر از مامانم کسی روزمو تبریک نگفت خیلی ناراحت شدم 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا چرا خوب چه بی ادب 😐 مردا همینن لیاقت ندارن

خیلی حق به جانبه الان میگه من اصلا دوست ندارم تو چیزی برام بگیری هیچی برام نگیر و .. 

واقعا هر بار موقع مناسبت ها و اعیاد و .. همش میگم چه خانواده شوهر بی فرهنگی و بی آداب و رسومی و شوهر که از اونا بدتر که بلد نیستن به درستی احترام بزارن همش این موقع ها حس پشیمونی بهم دست میده 

دعواش واسه چی بود؟

واسه اینکه من گفتم ناراحت شدم بهش 

اما الکی سر دعوا داره از دیشب حق به جانبه و آماده برا دعوا من که میدونم از جاهایی دیگه ای ناراحته و عصبانی خب چرا سر من خالیش میکنه 

میگه میخوام برام کادو نگیری 

خوب یه سال براش کادو نگیر بذار ادم بشه 

‌اش بتونم نخرم براش 

هر سال همینه 

من دل مهربون خاک تو سر هر سال براش کادو میگیرم و .. بعد همین برخوردو میکنه هیچ عوض نمیشه 

من تف تورو شده عوض نمیشم که براش چیزی نگیرم 

خاک تو سرم بشه که همیشه هر چی پس انداز دارم یا خرج لباسام میشه یا خرج کادو گرفتن یا خونه 

البته اون که نمیگه خرج کن من خاک تو سر خرج میکنم دلی واقعا دیگه دارم افسوس میخورم چرا پس اندازام بر باد میکنم 😥

‌اش بتونم نخرم براش  هر سال همینه  من دل مهربون خاک تو سر هر سال براش کادو میگیرم و .. ب ...

خددا نکنه عزیزم دور از جوونت یه حساب جدا باز کن هر ماه یه کم پول بریز توش دست هم بهش نزن زن باید پس انداز داشته باشه شاید چیزایی که میگیری دوست نداره منم همسرم از هر چیزی خوشش نمیاد منم کادو بهش نمیدم فقط متن تبریک میگم یا با خودش میرم خرید