2789
عنوان

اقدامم

107 بازدید | 18 پست

سلام خوبین خانما  تورو خدا کمک کنین اطلاعات ندارم من دوساله ازدواج کردم و تازه یه هفته و سباره که اقدامم بعد هر اقدام کمر درد میشم و اینسری گرفتگی رحم و درد هم بهش اضافع شده و همش لباس زیرم نم داره انگار اب میاد از واژنمقشنگ اب ن غلیظ امروزم شبیه خامه ای دیدم پونزدهمه سیکلمه کسی تجربشو داشته؟؟! ممکنه عفونت باشه بارداری از کی بی بی بزنم؟! 

صبر کن موعدت بشه بعد بی بی بزن

منم شکمم درد مثل پریودی دارم چند روزه

روز ۲۷موعدمه به قول شما ترشحاتمم زیاده احساس میکنم عفونت گرفتم نمیدونم دیگه عفونته یا میتونه بخاطر بارداری باشه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم تو دوران اقدام طبیعیه رحمت ب اسپرم واکنش نشون میده نگران نباش  انشاالله بارداری یکی دو ر ...

روز موعد بزنیم نشون نمیده؟ 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
منم سه ساله اقدامم و الان ۲۴ سیکلم و دردای پریم شروع شده دعاکنین منم باردار باشم خسته شدم

انشالله که بارداری عزیزم منم درد پریودی دارم چند روزه نمیدونم بخاطر چیه 

همیشه وقتی دردم نیگرفت اکثرا فرداش پریود میشدم 

عزیزم تو دوران اقدام طبیعیه رحمت ب اسپرم واکنش نشون میده نگران نباش  انشاالله بارداری یکی دو ر ...

خیلی دلم هست باردارم سرما هم خوردم براش قرص نمیخورم برام دعا کنین😢 

منم سه ساله اقدامم و الان ۲۴ سیکلم و دردای پریم شروع شده دعاکنین منم باردار باشم خسته شدم

انشالله به حق امام علی (ع)  هرکی منتظره نینیه نی نی دار بشه منو توم این ماه ی نینی خوشگل خدا بمون بدع

شکوفه جان لرز هم داری؟ 

چون گفتی سرما خوردی یاد یکی از دوستام افتادم ک بعد اقدامش سرما خوردگی داشت انگار و لرز شدید موعدش فهمید بارداره دکترش گفته بود بخاطر لقاح اینطور شده بود 

احتمال داره واسه توام بخاطر لقاح باشه 

ممنونم عزیزم انشاالله   M-a738شما موعدت گذشته؟

نه فعلا روز ۲۷ موعدمه