2821
2789
عنوان

فرد مرموز

226 بازدید | 15 پست

سلام خانوما چند روز پیش تولد همسرم بود یه نفر بدون اسم بدون نام و نشان یه ادکلن فرستاده محل کار همسرم 

عجیب اینجاست که راننده اسنپ آورده داده به دفتردار و رفته و راننده اسنپ رو هم نداریم که بپرسیم اینو کی فرستاده 

شوهرم آورد داد به من گفت ناشناس فرستاده نمیدونم کیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دختر قبلي بوده يا دور از جون كسي كه الان رو همسرت كراش داره و با فرستادن اين ادكلن ميخاد تحريكش كنه

بروش نيار كه حساس شدي ولي يمدت ريزبين باش مشخص ميشه اين كيه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
دوست دختر قبلي بوده يا دور از جون كسي كه الان رو همسرت كراش داره و با فرستادن اين ادكلن ميخاد تحريكش ...

یچاره خودش خیلی جدی تر از من پیگیره دفتردار رو کلی بازخواست کرده که کی آورد چه شکلی بود مگه خنگ بودی که ازش شماره تلفن نخواستی

همه ی دوربین های دفتر رو چک کردیم راننده از قیافه مشخصه ولی پلاک ماشین مشخص نیست

احتمالا کار ی دختره  مردا که بیکار نیستن برا تولد شوهرت کادو بخرن  حالا یکم صبر کنید شای ...

همین طوره گذاشتم توی کشو مونده تا بدونم چیه و از کجاست

یچاره خودش خیلی جدی تر از من پیگیره دفتردار رو کلی بازخواست کرده که کی آورد چه شکلی بود مگه خنگ بودی ...

شايد دفتر اسنپ يا پشتيباني كمك كنن نميدونم تاحالا در اين موارد زنگ نزدم 

مصرفش نكنين الان جادو جنبل زياد شده

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
شايد دفتر اسنپ يا پشتيباني كمك كنن نميدونم تاحالا در اين موارد زنگ نزدم  مصرفش نكنين الان جادو ...

آخه عزیزم پشتیبانی میگه یا شماره تماس راننده یا شماره پلاک ماشین اسمی فامیلی چیزی بده دیگه

آخه عزیزم پشتیبانی میگه یا شماره تماس راننده یا شماره پلاک ماشین اسمی فامیلی چیزی بده دیگه

دوربين هاي اطراف چك كنين شايد مشخصات ماشين افتاده باشه 

چه خوش اقبال بوده فرستنده شايد هم زيرك و حساب شده رفتار كرده 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز