2777
2789
عنوان

بوی نوزاد 🤤

238 بازدید | 15 پست

دلم به بوی نوزاد تنگ شده 

از صبح بوی نوزاد در بینیمه

به پیراهن و لباس های سفید و نرمشون 

دلم  می خواد بچلونمش 

ناخوناشون ریز کوچولو 😍🤩

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من اصلا بو نداشت 😅😅

😂

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
6 ماه دیگه بیا بچمو بدم بو کنی😂

ادرس بده بیام 😍🤩

پسر من اصلا بو نداشت 😅😅

منم فکرمیکردم بونداره 😂ولی یه خانمی هی بغلش میکردوبوش میکرد میگفت دلم واسه بوی نوزادتنگ شده

احتمالامادراحس نمیکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
لباس  سفید کله نرم😊

لبا کوچولو صدا ظریف 

اب دهن اویزون 

سوپ میکس شده 

ساک بچه 

دستمال مرطوب و...😂

مجردم اما خوب وارد جزئیات می شم

لبا کوچولو صدا ظریف  اب دهن اویزون  سوپ میکس شده  ساک بچه  دستمال مرطوب و... ...

بوی گردنشون🤤😂😍

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
چشم بذار خودش بیاد😂 فقط تو دعا کن به باباش بره

چرا ؟!

به سلامتی دنیا بیاد و فرزند صالح و سالمی براتون باشه