2821
2789
عنوان

بوی نوزاد 🤤

235 بازدید | 15 پست

دلم به بوی نوزاد تنگ شده 

از صبح بوی نوزاد در بینیمه

به پیراهن و لباس های سفید و نرمشون 

دلم  می خواد بچلونمش 

ناخوناشون ریز کوچولو 😍🤩

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر من اصلا بو نداشت 😅😅

😂

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
6 ماه دیگه بیا بچمو بدم بو کنی😂

ادرس بده بیام 😍🤩

پسر من اصلا بو نداشت 😅😅

منم فکرمیکردم بونداره 😂ولی یه خانمی هی بغلش میکردوبوش میکرد میگفت دلم واسه بوی نوزادتنگ شده

احتمالامادراحس نمیکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
لباس  سفید کله نرم😊

لبا کوچولو صدا ظریف 

اب دهن اویزون 

سوپ میکس شده 

ساک بچه 

دستمال مرطوب و...😂

مجردم اما خوب وارد جزئیات می شم

لبا کوچولو صدا ظریف  اب دهن اویزون  سوپ میکس شده  ساک بچه  دستمال مرطوب و... ...

بوی گردنشون🤤😂😍

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
چشم بذار خودش بیاد😂 فقط تو دعا کن به باباش بره

چرا ؟!

به سلامتی دنیا بیاد و فرزند صالح و سالمی براتون باشه

2790
2823
2791
2779
2792