2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر راحت راجبش حرف میزنی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

اسی چه جوری این مردو تحمل میکنی 🥺

میدونی صیغه ای داره بازم ریلکس نشستی تاپیک میزنی 😑

این شوهر من بود ........شو میکندم مینداختم جلو کفتار 😡

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یه احتمال دیگه هم هست ،اونم اینکه اومدی خانوما رو علیه امام ها کنی

احتمال بعدی هم اینه که هدفش عادی سازی این کارهاست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ریلکس چیه عزیزم.همتون باور کنین عین حقیقته.به خانوادمم نگفتم.فقط عذاب میکشم ولی مجبورم بچه نوزاد دارم حیفم میاد چرا تو این زمونه بزارن بچه هام داغون بشن.من همه چیو سپردم به خدا

بمیرم برات

سرکاریه باور نکن من که رفتم🐤

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍