من فرودین ماه امسال عقد کردم آشناییمون سنتی بود ولی برای ب هم رسیدن ۲ ماه رل بودیم ب خاطر مسائلی
شوهرم از اون موقع ها میگفت یه ماشین یه ساله ثبت نام کرده شریکی با آبجی دوستش منم گفتم حتما دوستش معرفی کرده بهش که با هم شراکتی ماشین بخرن نگو اینا اول رل بودن باهم شراکتی ریختن ماشین دربیاد براشون نمیدونم چیشده دیگه رابطشون بهم خورده
وقتی که نامزد کردیم ماشینه یه سال شده بود شوهرم همش امروز و فردا میکرد که میدن الان داره نزدیک ۲ سال میشه میگه ایرانخودرو نگه داشته
دیروز رفتم تو روبیکا دیدم ب یه آقای بیگدلو پیام داده گفتم ببینم چیه دختره نوشته بود وقتی جواب نمیدم یعنی
شرطتو قبول ندارم من سر قولم هستم
از اونجایی فهمیدم دختره که شوهرم نوشته بود سهیلا من ماشینمو میخام وگرنه چت هاتو ب همه نشون میدم آبروریزی میکنم همیشه هم دیده بودم پیام هاشو با آقای بیگدلو پاک میکنه فهمیدم دختره اون😔
اینم بگم ۳ ماهه ازدواج کردیم رابطه جنسیمون بعضی اوقات صفر میشه یا هم هفته ای یه بار
اسم اینو میشه خیانت گذاشت یا ن
اصلا وقتی ازدواج کرده چرا باید یه دختر رو با اسم صدا کنه و از من پنهون کنه خاستگاری فکر میکنم رفتن آخه پدرشوهرم ب داییم گفته بود قبلا واسه یه معلم رفتیم خاستگاری پدرش راضی نبود این دختره هم تو بیوش زده درحال درس دادن یعنی معلمه خب
به هم پیام ميدن امروز صب شوهرم زود بیدار شد و رفت صبحونه بخوره دیدم ب دختره پیام داده قول ازدواج علکی دادن هم جرمه