2777
2789
عنوان

شخصیت جاری

398 بازدید | 13 پست

بچه ها من سعی میکنم سرم تو کار خودم باشه و به دیگران اهمیت ندم ولی از رفتار و شخصیت جاریم بعضی وقتا هنگ میکنم و میمونم تو کف شخصیت یجوریه ک میتونه رو همه تسلط پیدا کنه و مثلا خونه مادرشوهرم ک میاد میگ اینا دوس دارم اینو دوس ندارم خیلی با سیاسته نمیدونم چرا من مثل این ساده هام 😔 همرو فرمانبردار خودش کرده 

سخت نگیر عزیزم از این جاری ها تو هر خونه ای هست

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 همرو در خدمت خودش در اورده 

من ی جاری دارم هر موقع زنگ میزنه پشت سر اون یکی جاری حرف میزنه من باید بگم اره تو راست میگی 😩

حالا فک کن من اصلا حال و حوصله بحث و این چیزا رو ندارم اونم منو گیر میندازه 😩😩😩

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
چطور سر صبح یاد جاری ات افتادی هنوز هوا تاریکه عزیز

🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 اخه دیشب دیدمش بعدشم بیشتر به بی سیاست بودن خودم دارم فکر میکنم 

یعنی  چی اینو میخوام اینو نمیخوام نفهمیدم 

من خودم خدای سیاست هستم سیاستم اینه صمیمی نشم به هیچ وجه خودشیرین بازی در نیارم خاله زنکم نباشم به هیچ وجه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

😂😂😂 اخه دیشب دیدمش بعدشم بیشتر به بی سیاست بودن خودم دارم فکر میکنم 

ول کن بابا بی خیال باش بخدا فقط با بی خیالی هست آدمهای مزاحم از زندگی ات دور میشن امتحان کن جواب میده 

یعنی  چی اینو میخوام اینو نمیخوام نفهمیدم  من خودم خدای سیاست هستم سیاستم اینه صمیمی نشم ...

خو حالا اینا سیاست های اولین 

اون مثلا ب غذا مادرشوهرم ایراد میگیره و میگ من اینجوری دوس دارم اینکارو بکن مادر برام او نکارو بکن منم میبینم مادرشوارم ناراحت میشه اما جرات نمیکنه چیزی بگه 

خو حالا اینا سیاست های اولین  اون مثلا ب غذا مادرشوهرم ایراد میگیره و میگ من اینجوری دوس دارم ...

نمیپسندم اصلا دو بار هیچی نمیگه دفعه های بیشتر کلافه میشه اعتراض میکنه 

من خانه مادرشوهرم مثل یه مهمان دور رفتار میکنم که خیلی رودروایستی دارم و احترام میزارم و میبینم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

هر کسی یه شخصیتی داره و باید شخصیت خودش رو دوست داشته باشه و اگر دوست نداره تغییرش بده.

منم خیلی با سیاستم و تسلط خوبی دارم رو شوهرم و خانوادش. جاریم اصلا سیاست نداره و بلد نیست چطوری رفتار کنه ولی خوب اونم جایگاه خودش رو برای من داره و اونم یک انسانه.

اصل اولیه در داشتن سیاست اینه که حساس نباشید و انسان ها رو با تمام تفاوت هاشون بپذیرید