2789
عنوان

4 صبحه😐😐😐🤦🏽‍♀️

623 بازدید | 40 پست

بچهه هااا 

من یه مدتیه اعتیاد پیدا کردم به کش لیفت چون چشمم که حالت گرد داره رو یخورده میکشه ابروهام قشنگ میشن و پلکم که یخورده افتادست درست میشه🥲

از اونورم میزنم سر درد میگیرمم عجیب

حالا دوستم میگه بیا به عنوان مدل ببرم با نخ لیفت کنم برات 

برم بنظرتون 

کسی تجربشو داشته ؟

تازه میگه با تب سوزنی چربی های زیر گونتو خالی میکنم

و بجای لوپ تو گونه داری در این صورت و صورتت استخونی تر میشه 

خیلی دوست دارم برم ولی میترسم😭🥲

نرو گند نزن بخودت 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عصب صورتتو از دست بدی یا عفونت کنه چی؟ نریاااا فقط برو پیش پزشک متخصص لیفت شقیقه انجام بده راحت میشی

کش لیفت به مرور باعث ریزش موهای اون قسمت میشه و ممکنه آلوپسی کششی بگیری و دیگه موهات درنیاد!! ارزششو نداره جراحی بهترین گزینه‌ست

عصب صورتتو از دست بدی یا عفونت کنه چی؟ نریاااا فقط برو پیش پزشک متخصص لیفت شقیقه انجام بده راحت میشی ...

لیفت شقیقه من خیلی دوس دارم اما ریسکش بالاس کلا عمل هایی ک مربوط به زیبایی چشمه خیلی حساسه