2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی. نه ازدواج نکردم. یعنی پشیمون میشم مهریه رو کوتاه نیام؟

ببخشید طرف فامیل و اشناس؟؟یا غریبه؟

نظر خانوادتون چیه؟؟

والا ما برا غریبه ها کم نمیزنیم چون میگیم غریبس طرف ازدواجم مثل یه هندونه بستس ک داخلش معلوم نیست

ولی خب طرف اشنا باشه و فامیل متوسط و رو ب پایین میزنبم تقریبا چون به هرحال مهریه پشتوانه ی خانم برا زندگیش

آخه میگن داری میری اروپا. اونجا آزادی و اینا داری بعد هیچکی اونجا مهریه نداره. از این حرفا

تا ابد که اونجا نمیمونید بعدشم خدا نکرده اومدیم پس فردا رفتین اروپا ب سال نرسیده از هم جدا شدین تفاهم نداشتین اون موقع شما برمیگردین اونم بدون هیچ چیزی 

درست زندگی تو خارج خیلی خوبه و واقعا من یکی ارزوم برم ولی خب عوضش ادم نباید از هرچیزی بگذره

ببخشید طرف فامیل و اشناس؟؟یا غریبه؟ نظر خانوادتون چیه؟؟ والا ما برا غریبه ها کم نمیزنیم چون میگیم ...

آشناست ولی فامیل نیست. متاسفانه خانواده شون به مهریه اعتقادی ندارن. ولی کلا دوست هم ندارن بی احترامی کنن فک کنم یه اندازه خیلی کمی رو به صورت سمبولیک بپذیرن

ببخشید سمبولیک یعنی چی؟؟ به هرحال از نظر من ۱۴ تا دیگه خیلییی کمه حداقل یکم بیشتر بزن شما ک از ایند ...

یعنی در حد یه هدیه با ارزش به عروس باشه که شاید همون موقع هم بتونن درجا بپردازن. بیشتر خیلی بعید میدونم بپذیرن. البته طبق تحقیقات پسره رزومه اش خوبه. یعنی من تا حالا نتونستم مچشو بگیرم

یعنی در حد یه هدیه با ارزش به عروس باشه که شاید همون موقع هم بتونن درجا بپردازن. بیشتر خیلی بعید مید ...

اها عزیزم ایشون شغل دولتی داره از خودش خونه و ماشین چی؟؟

در کل برات ارزوی خوشبختی میکنم اینارو هم من طبق چیزی ک ما خودمون تجربه داشتیم و عرف طایفمون بود گفتم مهریه یه پشتوانس حداقل اگر از بنیه وضعش خوب باشه خودتم شاغل نگرانی از بابت ایندت کمتر ولی اول و اخرش بگم سعی کن در حد که میشه برات سکه بزنن یا یه تیک زمینی چیزی

اها عزیزم ایشون شغل دولتی داره از خودش خونه و ماشین چی؟؟ در کل برات ارزوی خوشبختی میکنم اینارو هم م ...

خارج ایران کار میکنه. ایران باباش براش خونه ویلایی گذاشته. ولی فعلا از کمک باباش هیچ استفاده ای نکرده. مدتیه خارجه خونش اجاریه ایه ولی کلا هیچ پولی نگرفته از باباش این مدت. حالا گویا میتونه تا چند سال دیگه وام خونه بگیره اونور. ماشین هم بعدا میخره (بنز فک کنم).