2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بستگی به خودت داره ... مثلا من بدونم حتی یه بارم کشیده دیگه اسمشم نمیارم ... ولی اگه قبول. مردی از اول میتونی بازم کمکش کنی مریضیو ترک بده ... یه اشنا داریم شوهرش کارتون خواب بود زنه هیچ جوره ولش نمیکرد دوتا دخترم داشت ... انقد به شوهرش کمک کرد و پاش وایساد الان مرده کلا عوض شده از کارتون خواب به  یه کاره ی خوب👌🏻 تبدیل شده در این حد ... میگم که بستگی داره

نمیدونم بستگی به خودت داره ... مثلا من بدونم حتی یه بارم کشیده دیگه اسمشم نمیارم ... ولی اگه قبول. م ...

منم الان پنج ساله کمکش میکنم ولی بعداز مدتی باز میره سمت مواد اونم شیشه

عزیزم یعنی باید چیکار کنم

ینی یجوری بدون پشیمونی زندگی کن

خوشبخت باش مستقل باش و در این مورد جدی بهش هشدار بده که اگه زندگیشو دوست داره لغزش هم نباید بکنه 

چون تو نباید زندگیت خراب بشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
منم الان پنج ساله کمکش میکنم ولی بعداز مدتی باز میره سمت مواد اونم شیشه

جونت زو بردار و فرار کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نمیدونم بستگی به خودت داره ... مثلا من بدونم حتی یه بارم کشیده دیگه اسمشم نمیارم ... ولی اگه قبول. م ...

الان قدر زنشو میدونه؟

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.