2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

209 بازدید | 33 پست

سلام خانوما دخترم بیست و یک روزشه هر کاری کردم هنوز زردیش خوب نشده روز سیزدهم بردم آزمایش عدد زردیش شد ۱۱و نیم دکتر گفت نیازی به بستری نیست الآنم بهش قطره بیلی ناستر و قرص میدم برا کیا بچشون زردی طول کشیده داشته؟ آیا به مغز بچه آسیب نمیرسونه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

یچیز یادمه بچه خالهم زردی داشت دکتر میگفت شیر میدی اول های شیرتو بدوش نده به بچه و اینکه لامپ زرد اصلا بالا سرش روشن نکنین.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد آوردم خونه 

گفتن دو روز صب کن

دوباره آزمایش خون بده رفت رو ۱۱

یعنی من مردم زنده شدم تا زردیش خوب بشه

برم دکتر

گفت اگ رفت رو ۱۴دستگاه بیار بزار تو خونه

بعد سع روز اومد رو ۶🥺و بالاخره خوب شد

الانم ۲۳روزشه

بعد آوردم خونه  گفتن دو روز صب کن دوباره آزمایش خون بده رفت رو ۱۱ یعنی من مردم زنده شدم تا ز ...

خدارو شکر خدا حفظش کنه ،دعا کن زردی دختر منم زود خوب بشه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

من بچم زردی داشت تو بیمارستان یه روز نگهش داشتن. 

زردیش خوب شد دوباره برگشت. یه دکتر بردمش هیچ دارویی نمی‌داد بعد هم همش می‌گفت فردا صبح بیار دوباره بیار زردیش بگیر. فقط یه شب گفت دستگاه بذار بچه رو. بازم زردیش برگشت.

دکترش عوض کردم. 

گفت ۲۴ساعت شیر مادر قطع بشه و شیر خشک بهش بدین. قرص هم بهش داد. و ۴۸ ساعت هم داخل دستگاه گذاشتمش تو خونه. دیگه قطع شد. 

خدارو شکر خدا حفظش کنه ،دعا کن زردی دختر منم زود خوب بشه 

ایشالا خوب میشه نگران نباش 

سن پایین نگرانی دارع 

مث دختر من ۳روزش بود روی ۱۹خیلی بالا بود 

من تا مرض سکته رفتم

وقتی بعم گفتن دیر آوردی 

واقعا بعضی پرستار ها درک ندارن....