2777
2789
عنوان

دختر4سالم

5907 بازدید | 19 پست

سلام خانوما دخترم 4سالشه غذا نمیخوره هرچی دهنش میزارم میریزه بیرون بزور میدم گریه میکنه نمیخوره بهش لیکو زینک میدم ولی کلا اشتها نداره هرچی دوست داره درست میکنم بازم نمیخوره خیلی هم لاغره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم اینطور بود انواع دکترها بردمش ... حالا ۱۵ سالشه باز هم کم میخوره ولی هر نیم ساعت گشنه اش واسش مثلا مرغ و برنج میزار برنج می خوره مرغ میگه یادم  رفت یا مرغ می خوره برنج می زاره فقط هات داگ پنیری دوست داره

وقتی هیچی نمیخوره چطور میدونی چی دوست داره که براش درست میکنی

خیلی کم پیش میاد یچیزی بگه میخوام درست میکردم یکی دوبار میخورد برا بار سوم دیگ نمیخورد عین خیالشم نیست ن ناهار میخوره نه شام نه صبحانه بزور بهش روزی چن لقمه میدم که بخوره 

پسر منم همین بود،عین دختر شما،چکاپ کامل دادیم خداروشکر سالم بود،کای شربت و قرص ویتامین دادم بهش درست نشد آخر سر دو ماه پیش بردمش پیش یه دکتر با تجربه حتی یه شربت زینک معمولی هم نداد فقط گفت خوابشو تنظیم کن،ساعت ۱۰شب بخوابه ۸صب بیدار شه،الان گوش شیطون کر اشتهاش خیلی بهتر شده

خیلی کم پیش میاد یچیزی بگه میخوام درست میکردم یکی دوبار میخورد برا بار سوم دیگ نمیخورد عین خیالشم نی ...

این طوری خیلی سخته ضعیف میشه خدایی نکرده با بازی و طراحی غذا هم نمیشه گولش بزنی یا خسته ش کنی

پسرم اینطور بود انواع دکترها بردمش ... حالا ۱۵ سالشه باز هم کم میخوره ولی هر نیم ساعت گشنه اش واسش م ...

دوست دارم خودش غذاشو بخوره ولی وقتی نمیخوره حرصم میگیره شبا هم تا صب همش بیدار میشه گریه میکنه میخوابه فک میکنم گشنشه ولی چیزی نمیخوره

پسر منم همین بود،عین دختر شما،چکاپ کامل دادیم خداروشکر سالم بود،کای شربت و قرص ویتامین دادم بهش درست ...

شکرالحمدالله ان شالله دخترمنم زودتر اشتهاش باز بشه برا خوابش هم متاسفانه خواب منم بدموقعس دیر میخوابم دیر بیدار میشم

این طوری خیلی سخته ضعیف میشه خدایی نکرده با بازی و طراحی غذا هم نمیشه گولش بزنی یا خسته ش کنی

با گوشی کارتون میبینه چن لقمه میدم ولی زود متوجه میشه نمیخوره