2777
2789
عنوان

زنِ دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 35 پست

خب حالا که نگرفته

چیز مهمی نیس

منم از چندشوهری زنان حمایت می کنم😂

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

منم همسر دوم هستم ،هیچ نگران نباش ،مرد من هم از این چیزا دفاع میکنه ،یه نوع حس قدرت بهشون میده ،بیخی ...

نگو همسر دوم فرزندم.درحال حاضر شما تنها همسرشی.اون قبلیه نافرجام بوده و طلاق گرفتن تموم شده رفته.همسر دوم یعنی هوو.یعنی هم اولی رو داره هم شما رو 😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی عصبی میشم میگه من حوصله اینکارارو ندارم واسه اونایی که شرایطشو دارن میگم

اسی همسر منم طبق قوانین میگه که مرد میتونه زن بگیره و توی بعضی شرایط میگه چیز بدی نیست مثلا میگه زن بیمار باشه و دلایل موجه از زن دوم دفاع میکنه ولی موقع خودمون که میشه میگه خدا یکی توهم یکی حتی خیلی وقتا جدددددی من بهش گفتم‌خدا نکرده تو بمیری من ازدواج میکنم ولی اون خیلیییی جدددددی و همیشه ۸ساله هم‌که میگه ،میگه که من اصلاااااا زن نمیگیرم و بچمو خودم بزرگ میکنمو از این حرفا.ببین همه آدما گاهی از یه چیزی دفاع میکنن که برای خودشون نمیخوانش ولی.من خدا شاهده چند وقت پیش خود همسرم بهم گفت ،گفت من نزدیک به دوسالیه سعی میکنم نگاه خانمای دیگه ای نکنم .نه بخاطر اینکه جنبه ندارم نه بخاطر اینکه سالمتر زندگی کنم و ..

شرایط عموشون چی بوده؟

زنعموش سالهاافسردگی شدید داره چون ک بچه دار نمیشه و سر این موضوع کلا با عموش خیلی خیلی سرده

سنشونم بالاستا مثلا عموش ۶۰ و خورده ایه و از اول مشکل داشتن باهم اما عموش ۴ ساله ازدواج دوم کرده

خودتو دوس داشته باش💜
اسی همسر منم طبق قوانین میگه که مرد میتونه زن بگیره و توی بعضی شرایط میگه چیز بدی نیست مثلا میگه زن ...

درسته شوهره منم همین نظرو داره ولی خب زنم دیگه شاخکام میخاره