2777
2789
عنوان

زنِ دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم اینجوریه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

منم شوهرم دقیقا همینه....مثلا مبگم دوستم از شوهرش جدا شد چون شوهرش زن صیغه کرده...‌شوهرم خیلی خونسرد و ریلکس میگه مگه گناه کرده؟منم میخوام سرشو بکوبم به دیوار

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....

مث من دلشوره ت بیخوده 

من زنداداشم فامیله میشناسمش ادم بدی نیس اما کلا خیلی با شوهرمن گرم میگیره و‌سرشوخی رو باز میکنه‌ مبدونی دیشب ب شوهرم میگ چقدر این پیرهن تون بهتون میاد 

دیشب تاحالا ارامش ندارم 

شاید‌اون منظوری نداشته اما من خیییلی بهم برخورد‌خییلی 

انگار حق نداره درمورد تیپ شوهرمن نظربده

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

از شما و اون ۳ تای دیگه دفاع میکنه نگران نباش.هر ۴ تاتون حلالید😎😛😛😛

شوخی میکنم.الکی واسه خودت فکروخیال درست نکن.بشین زندگیتو کن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بزن تو دهنش ،بگو منم به شوهر دوم فکر میکنم 

عجبببا 

،حالا بعضیا خواستن خیانت رو عادی جلوه بدن ،گفتن مرد تا چهار تا زن حق قانونی داره ،این مردا هم پررو شدن بنظرم همه اش چرت و پرته ،الان دیگه دوره و زمونه فرق کرده کسی نمیتونه هوو رو قبول کنه

منم نامزدم دقیقا همینطوریه خیلی عاشقمه و واقعاپسر خوبیه

عموش ۲ تا زن داره میگه کار بدی نکرده

گفتم یعنی توام اوکیی با اینکار؟گفت نه من برای خودم هیچوقت نمیپسندم ولی اونا شرایطشون فرق میکرد و عموم کار بدی نکرده

منم اول استرس گرفتم ولی بعد دیدم مهم نیس چون خودش اصلا ت  این فازا نیس

خودتو دوس داشته باش💜