2777
2789

سبز رو میگن عفونت داره از دکتر بپرس 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

چرا پپتی میدی حساسیت داره

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه حوله داغ بذار رو پهلوهاش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

دختره منم همین شیر خشک و میخوره و همین مشکل و داره ...  بهش نان اچ آ  دادم خیلی بهم ریخت دوباره جونیور دادم ولی مدفوع سبزه میشه با این شیر خشک نمی دونم چی،شیر خشکی بدن‌هم وزن گیریش خوب باشه هم هیدرولیز باشه

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

اره گفت آلرژی گاوی داره از وقتی میدم سبزه میخواستم بببینم کسی هست اینجور باشه یا ن

از کجا فهمیدی حساسیت داره

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
دختره منم همین شیر خشک و میخوره و همین مشکل و داره ...  بهش نان اچ آ  دادم خیلی بهم ریخت د ...

ببین سبز و شل؟؟

من که همون اولا رفتم دکتر گفت طبیعیه ولی بازم میترسم

دختره منم همین شیر خشک و میخوره و همین مشکل و داره ...  بهش نان اچ آ  دادم خیلی بهم ریخت د ...

عزیزم من شیر خودمو میدم ولی دکتر برای دختر من شیر خشک آپتامیل پپتی سینئو رو معرفی کرد 

دختر من مدفوعش بلغمیه وروزی ۳یا۴بار دفع داره

دکتری تو تهران نیست نبرده باشم..الان تحت نظر دکتر مقدادیه ‌‌....میگن طبیعیه...

منم بندرعباس یه دکتر متخصص هست که اونم گفت طبیعیه ولی بازم نمیدونم چیکارکنم

بچه اولمه حسابی حیرونم

عزیزم من شیر خودمو میدم ولی دکتر برای دختر من شیر خشک آپتامیل پپتی سینئو رو معرفی کرد

منم شیر خودم و میدم ...این آپتامیل برلی حساسیت پروتئین گاوی؟   مقدادی گفت ایزومیل هم‌خوبه ولی نمی دونم  وزنگیریش چطوره هست؟

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤