2777
2789
عنوان

از زندگی سرد شدم

691 بازدید | 44 پست

رفته رفته دارم متنفرم میشم از خودم و زندگی 

از شوهرم و اخلاقاش و همه چیش متنفرم 

دیو در پوست فرشته بود ...

تنبل و افسرده شدم .. تا دعوامون میشه شوهرم بهم میگه دیونه 😐

غذا درست نمیکنم هیچی نمیخورم 

به خودکشی فکر میکنم ...

انگیزه شور و علاقه زندگی رو ندارم ...

خاب ندارم دیگه اشتها ندارم 

ظرفای نشستم کپک زده ..ظرف شکست جمعش نکردم 

دعا کنید بمیرم راحت بشم ...

همسرمم عامل افسردگیمه نمیبخشمش

خانوادمم نامردی کردن در حقم 💔

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا عزیزم

نمیدونم چه مرگمه

البته میدونم تا الان همش سختی کشیدم و زندگی بکام نگذشته تنها همش تو خونه و دعوا 

افسرده شدم...

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

گلم برو‌دکتر دارو بگیر خوب بشی اخرش ک چی؟تا می میخوای اینجوری عمرتو سر کنی چرا نمیخوای لذت ببری از زندگیت؟شوهرت بد باشه باید زندگیو ب خودت حروم کنی؟تازه اینجوری ک میگی شوهرتم نباید خیلی بد باشه اخه کی همچین ادمی رو میزاره تو خونه زندگیش بمونه؟ب خودت بیا جونم

خود خود منی عامل افسردگی منم بابامه و یکمم شوهرم فقط یکم

من بچه نه ماهه دارم کاش بخودم بیام یا بمیرم 😔😔😔

دوست داشتی بیا تو کانالم‌مطمئنم کمکت میکنه https://t.me/zahraaaa7777mojeze

داخل چ برنامه ای هست ؟

برو مشاوره تو فقط داری زندگی و بخودت زهر میکنی ...یه بچه ای یه روز شیشه یکی رو با توپ میشکونه صاحب خونه میاد میگه الان گوشتو میگیرم دووور شهر میچرخونمت تا تنبیه شی...بچه میگه:هه!😏😏😏تو خودتم بامن میچرخی!

حالا تو میخای شوهرتو تنبیه کنی داری خودتم تنبیه میکنی 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
گلم برو‌دکتر دارو بگیر خوب بشی اخرش ک چی؟تا می میخوای اینجوری عمرتو سر کنی چرا نمیخوای لذت ببری از ز ...

دارو داد بهم نساخت همش خاب بودم پاهام توان راه رفتن نداشت ، من شادم با شوهرم افسردم 

نمیدونم چه مرگمه البته میدونم تا الان همش سختی کشیدم و زندگی بکام نگذشته تنها همش تو خونه و دعوا ...

اول مطمئن شو افسردگی بعداز زایمان نباشه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
برو مشاوره تو فقط داری زندگی و بخودت زهر میکنی ...یه بچه ای یه روز شیشه یکی رو با توپ میشکونه صاحب خ ...

چ جمله ی خوبی ...

دیگه کم اوردم ،حتی اشکامم درنمیاد خالی بشم

اول مطمئن شو افسردگی بعداز زایمان نباشه

همش قاطی شده قبلش افسردگیم کم بود حالا شدید شده

من همش میگم کاش بچه نمیاوردم جدامیشدم

بچه شما چن وقتشه 

من خیلی تلاش کردم برا طلاق نذاشتن