2777
2789

آیا اینا نشانه ام اس هستش؟

۱۷سالمه نزدیک ۱۸

اسپاسم پشت پا دارم تو‌خواب یهو میگیره خیلییی درد میکنه

وقتی به یه حالت بشینم چند دقیقه تا ربع یا نیم ساعت بخوام تکون بخورم پاهام خیلی درد میگیره حتی وقتی روهم‌میزارم بخوام بردارم

نمیدونم بخاطر چیه

قبلا یکم اینطور بودم اما الان چاق شدم میگم شاید برای این باشه که بیشتر شده

حستون چیزی نمیگه؟

خیلی ذهنم درگیره یچیزی بگید امشب یکم اروم بخوابم

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چیزی نیست نگران نباش ام اس کجا بود منم دارم این علایمو که بخاطر کم خونیمه شاید هم یکی از ویتا ...

ان شاءالله که همینه

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱
عزیز من ام اس چیه آخه  ام اس که به همین راحتی نیست  ام اس باعث دوبینی و تاری دید و بی حس ...

من چند وقت پیش به یه نقطه تقریبا دور نگاه کردم تار بود...یعنی تار دیدم اطرافمو

وای عزیزم شما خیلی حساس شدید دیگه 😂🤍

اخه تو یکی از تاپیکام یچیزی گفتم که یهو اطرافم برام گنگ میشه میرم تو یه حالت دیگه مثل خواب دیدن گفت علائم این صاب مردست😵‍💫🤕

احتمال داره کم خونی و کمبود آهن دارید

اره شاید چون زیر چشام بی دلیل با وجود خواب کافی تیرست همیشه اما نه خیلی ها

اخه تو یکی از تاپیکام یچیزی گفتم که یهو اطرافم برام گنگ میشه میرم تو یه حالت دیگه مثل خواب دیدن گفت ...

من میگم که چیزی نیست و به حرفهای نت و اینا گوش ندید

ولی اگه واقعا دغدغه تون شده،برای مطمئن شدن از سلامتیتون میتونید به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کنید تا خیالتون راحت بشه و دیگه تو فکرش نرین

حتما چکاپ بشید

ممنونم خیلی لطف کردین راستی نگران نباشم دیگه؟ممکنه بخاطر چاقی یهوییم یا عصبی بودنم باشه؟

من میگم که چیزی نیست و به حرفهای نت و اینا گوش ندید ولی اگه واقعا دغدغه تون شده،برای مطمئن شدن از س ...

ممنونم😘🥺