2777
2789

به سختی با کسی صمیمی میشم, بعد اصلا با دیگران احساس راحتی ندارم همش دنبال فرصتی هستم که فرار کنم, خنده هامم همه مصنوعی مثلا بقیه میگن میخندن من بزور, فقط نمایشی, حتی با دختر عموم که 6 سال از خودم بزرگتر اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم درحالی که بقیشون خیلی با هم صمیمی هستن, علتش چیه واقعا؟ چون طبعم سرده؟  

برای سلامتی امام زمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت کاش منم مثل ت بودم وقتی با یکی خودمونی میشم تا تیر نخوره به زانوم ول نمیکنم😂💔

چطوری اولش صمیمی میشی؟ من خجالتیم هستم شاید علتش اونه

منم قبلا اینجوری بودم ولی ازوقتی نامزدکردم انقدرخودموقاطی کردم وتوبحثا بودم خیلی بهترشدم.  به ...

اخه اصلا نمیدونم چی بگم واقعا, حرفم نمیاد, دیوونم کرده خجالتیم هستم شاید برا اونه

اخه اصلا نمیدونم چی بگم واقعا, حرفم نمیاد, دیوونم کرده خجالتیم هستم شاید برا اونه

بایداعتمادبه نفستو ببری بالا خجالتوبزارکنار سه چهاربارکه صحبت کنی خجالتت کم کم میریزه

چطوری اولش صمیمی میشی؟ من خجالتیم هستم شاید علتش اونه

همیشه یه لبخند رو لبات باشه و خوشرو و مهربون باش، سعی کن بحثای جذابو پیش بکشی و هی کشش بدی(البته اگه طرف مقابل علاقه نشون داد)؛ از خودت تعریف کن درباره ویژگی‌هات بگو ولی نه جوری که بخوای پز بدی؛ زیاد مطالعه کن و اطلاعات عمومیتو ببر بالا که بتونی تو هر بحثی شرکت کنی و صحبت کنی، کارای غیراخلاقی انجام نده چمیدونم غیبت و فحاشی نکن تو صحبتات و کلا حد و مرز داشته باش، نه خیلی آویزون باش نه خیلی خشک و جدی.

راستشو بخوای قرار نیست آسون‌تر شه!! گریه کن.