2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه مون از دستشون کم میاریم منم گاهی دلم مجردی میخواد 😪 حالا اگه حسش داشتی بگو هم سبک میشی هم شای ...

از هر لحاظ ک بگی محدودم همش کنترلم میکنه، مستقل نیستیم ، بد دهنه عصبیه... ولی خودش فکر می‌کنه چون پول میده بهترین شوهر دنیاس

ن چند روز دیگه ۴سال میشه

دوست منم محدود بود نه تنها از طرف شوهر بلکه خواهرشوهر و مادرشوهرشم مثل شوهر محدودش میکردن تا زمانی که بچه دارشد انگار خیالشون راحت شد فرار نمیکنه!

چون به شوهرش خیلی سر بود

من پیشنهاد میکنم اعتمادش جلب کنی بیشتر محبتش کن بفهمه زن زندگی هستی...

دوست منم محدود بود نه تنها از طرف شوهر بلکه خواهرشوهر و مادرشوهرشم مثل شوهر محدودش میکردن تا زمانی ک ...

مادرشم همین و بهم گفت هر چی گفت گفتم چشم بچه دارم شدم ولی ی ترسی داره میریم بیرون با ماشین شیشه هارو میده بالا میگه ماسک بزن...

از دستش خسته شدم و خودش فکر می‌کنه بهترین شوهر دنیاست

بیخیال اونو ک شوهر منم فکر میکنه بهترینه... لطف کرده منو گرفته باید برم از داشتنش سجده شکر کنم... اعتماد به نفس دارن دیگه خواهر همونی ک ما نداریم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.