2777
2789
عنوان

بچه من فقط جیغ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 79 پست
من یعنی ما چون بخاطر بچه هیچ جا نمیتونیم با آرامش بریم افسردگی گرفتیم از وقتی کرونا شد تا الان هنو م ...

ببینید اینروزا میگذره سعی  کنید از کودکی بچتون لذت ببرید.بچه بزرگم کلاس اوله من اصلا فضولیاش دیگه یادم نمیاد درحالیکه خیلی هم خرابکاری میکرد عین بچه شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بپرسم رابطه شما با همسرتون چه جوریه عشق احترام هست بینتون

تا قبل بچه فقط توالت با هم نمیرفتیم حتی سر کار منم با همسرم با هم بودیم همش مسافرت میرفتیم اصلا فقط شب خوابیدن میومدیم خونه اما از وقتی بچه اومد رابطمونم بد شد 😕

ما در حد یکی دو روز آزمایشی دعواش کردیم تا ببینیم تاثیر داره یا نه اما نداشت اصلا مثلا چون از یه فر ...

کارایی ک دوست داره رو انجام بدین تشویقش کنین ک اگه فلان کارو کنه خوراکی ک دوست داره بهش میدین باهاش وقت بگزرونین بهش جایزه بدین باور کنین اخلاقش از این رو ب اون رو میشه اصلا تحقیر و دعواش نکنین ک بدتر و بدتر میشه بهش بگین ک دوستش دارین بعضی بچه ها بخاطر کمبود محبت و توجه این کارهارو میکنن

کارایی ک دوست داره رو انجام بدین تشویقش کنین ک اگه فلان کارو کنه خوراکی ک دوست داره بهش میدین باهاش ...

باشه اما کارن فقط چیپس و نوشابه دوسداره که اونم مضر هست پس گاهی براش بخرم تشویق شه 

من یک پسر دارم که از زمانیکه سینه خیز می‌کرد دیگه همش باید دنبالش میبودم تا به خودش یا به چیزی آسیب نرسونه

بد خواب بود.خیلی جیغ میزد .همش در حال فعالیت بود .اش

یا رو پرت می‌کرد گاها بچه‌ها. رو میزد .تو مهمونی فقط باید دنبال اون بودم و بس!دو ماه پیش بردم روانشناس که تشخیص بیش فعالی داد! گفت داروی شیمیایی توصیه نمی‌کنم بهش بدین که عوارض داره.فقط صبر و حوصله و مهد کودک

دیگه من دنبال طب سنتی و طب اسلامی بودم .با دادن شربت سکنجبین و کدو و اسفرزه و.... و قطع شکلات و چیپس و فست فود و...

الان بهتره خدارو شکر 

دنبال راهی برای درمان باشین ببینین مشکلش چیه .من زودتر میبرم روانشناس بهتر بود.شاید راه تربیت شما اشتباهه و بچه هیچ تقصیری نداره.یک روانشناس باتجربه و دلسوز انشالله میتونه کمکتون کنه

بچه من طاقتم و تموم کرده بود 

باشه اما کارن فقط چیپس و نوشابه دوسداره که اونم مضر هست پس گاهی براش بخرم تشویق شه 

نوشابه رو از اول سر سفره خودتون دیده شما و مادرش میخورین درسته..

دیگه برای خودتو هم نگران

ما از اول فقط دوغ سر سفره میاریم یعنی اصلا نوشابه نمیخریم

من یعنی ما چون بخاطر بچه هیچ جا نمیتونیم با آرامش بریم افسردگی گرفتیم از وقتی کرونا شد تا الان هنو م ...

ب جای افسردگی از وجود یه بچه سالم لذت ببرید 

همه اینا گذراست یه روزی دلتون برا این روزا تنگ میشه

بچها تا سن پنج شیش سالگی یه سری چالشها دارن 

مثلا همین پرتاب اشیا نهایتا تا سه سالگی الی سه و نیم باشه بعدش از سرش میوفته 

بچه یعنی روال زندگی دونفره فقط.تعطیل

بچه بعنی پدر مادر رو احترام کنه جلوی بچه و برعکس

پدر برای مادر هدیه بگیره جلوی بچه و برعکس

پدر کنار مادر ظرف بشوره جلوی بچه و برعکس

پدر کار فنی بکنه جلوی بچه و برعکس

پدر بعد ورود به خونه بلند سلام کنه و ست بده به مادر و بچه و برعکس