2777
2789
عنوان

بچه من فقط جیغ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 79 پست

پسربچه ها مامانشون رو بیشتر دوست دارن و این بخاطر ذاتشون هست و ربطی به بدی و خوبی بابا نداره.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منم همینه ، اونم میگم مامانمو دوست دارم بابام دوست ندارم ،الان به من وابسته هست ولی پدرش رو هم دوست داره بچه هست دیگه انشالا تنش سلامت یکم بعد بهتر میشه 

دست خودش نیست طفل معصوم.

احتمال زیاد بیش فعال هستش.و نقص توجه و تمرکز داره.باید ببریدش پیش روان پزشک تا اگه لازم باشه براش دارو میدن بعد از خوردن دارو توجه و تمرکزش هم خوب میشه و رفتاراش هم به مرور عالی میشه

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
دو سال و سه ماه پسر هست

خوب طبیعی هست چرا بچه رو دعوا می کنید ؟ بچه توی این سن دامنه کلماتش کم هست وقتی نمیتونه خوب منظورشو برسونه جیغ میزنه . باید باهاش خیلی بازی کنید بعد از یک هفته می بینید چقدر آروم میشه پرت کردن اشیا هم تا حدی طبیعی هست 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

نگران نباش طبیعیه پسر خالم دو سال چهار ماهشه خیلی اذیت میکنه شبا اصلا خالم خواب نداره یه ماهه اینجوری شده کل دیواراشون پر از خط تازه خونه رو رنگ زدن الانم پیشمه خیلی اذیت کرد آوردمش پیش خودم ببینم میخوابه

یه دختر هنرمند نقاشی میکنم هم مجسمه میسازم  عاشق این جمله ام هر سقوطی پایان کار نیس بارونو ببین سقوطش بهترین سرآغازه💙لطفا با من بحث نکن وگرنه خودت میبینی ۵ کاربری😅😂
بگو مادر عضو شه

چرا؟ نی نی سایته.یه نی نی هم پدر داره هم مادر. مامی سایت ک نیست.بنظرم آقایونم باشن چندتا چیز یاد بگیرن ازاین دوران بهتر مارو درک میکنن

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه هست وعادیه والبته کاراش وخواسته هاشوباگریه وجیغ انجام شده .

قهربدترین کارپدرومادره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

حرز امام جواد براش بگیرین همراهش بزارین

مواد غذایی خیلی طبعش گرم یا خیلی سرد نباشه

خودتون باهش برین پارک

آب بازی کنید باهم 

گل بازی کنید

شبکه ثویا گای نگاه کنید

اسب سواری بده لهش

نقاشی بکش باهش

مسجد برین باهم یا مکان مذهبی 

خوب طبیعی هست چرا بچه رو دعوا می کنید ؟ بچه توی این سن دامنه کلماتش کم هست وقتی نمیتونه خوب منظورشو ...

بعدم تا ۵ سالگی هر شش ماه یک بار بچت ها دچار بحران میشن . این جز مراحل رشد کودک هست . 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

دختر منم خیلی زق زقی واذیت کن بود 

پدر من در اومد 

ولی از وقتی مهد گذاشتمش خیلی بهتر شد  

شما هم بذاریدش مهد یه مدت ببینید تاثیر داره یا نه 

البته همون مهد گذاشتنم داستان داشتم ماه اول . نمیموند . پدرم در اومد تا عادت کرد 

ولی بعدش دیگه واقعا یه نفسی میکشیدم چتد ساعتی . خودشم که دوس داشت دیگه مهدو