2777
2789

مشتریم زده بود بد شده بود چون صورت خودش لاغر بود 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید ی جا گفتید شوره ابرو دارید شورتون چجوریه؟ 

واس من از حموم که میام سفیدی رو ابروهامه

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

ببخشید ی جا گفتید شوره ابرو دارید شورتون چجوریه؟  واس من از حموم که میام سفیدی رو ابروهامه

من گاهی اوقات ابروهام داخلش پوسته پوسته میشد پماد هیدروکورتیزون گرفتم  بعد حموم میزنم اوکی شده

من گاهی اوقات ابروهام داخلش پوسته پوسته میشد پماد هیدروکورتیزون گرفتم  بعد حموم میزنم اوکی شده

عزیزم میشه بگی شورهات چجوری بود؟ بعد حموم ی لایه میومد رو ابروهات؟ عین پوست جدا شده؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

گلم متوجه منظورت نمیشم واسه من تاج ابروم پوسته پوسته میشد پوسته های بزرگ

ریزشم داشتی عزیزم ؟ 

ببخشیدا سوال میکنم دنبال ی درمانم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز