2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری باشگاه تخت نظر مربی باشی وگرنه اگه اصولی ورزش نکنی در اینده ای ن چندان دور ممکنه عوارض نشون بده مثل دیسک کمر یا سیاتیک خصوصا چون مربوط به باسنه ورزش هم مربوط به یکی از مهمترین استخون های بدن ینی لگنه که توش استخوانهای ستون فقرات هم درگیره پس تحت نظر مربی حرفه ای و کار بلد باشید

باید بری باشگاه تخت نظر مربی باشی وگرنه اگه اصولی ورزش نکنی در اینده ای ن چندان دور ممکنه عوارض نشون ...

بایو بگم برای چی اومدم؟ بعد ول کنم باشگاه ماندگاره یا نه میریزه بهم؟؟

😔بهشت ارزانی آنان که نشسته روی سجاده هایشان دل میشکنند💜
بایو بگم برای چی اومدم؟ بعد ول کنم باشگاه ماندگاره یا نه میریزه بهم؟؟

صد در صد باید بگی خجالت هم نداره مربی هم خانومه خب هر قسمت از بدن ورزش مخصوص داره باید بگی تا بتونه برنامه ورزشی مخصوصتو بده و اینکه در مورد قابل برگشت بودنش این ورزشها دوره کامل دارن اگه شل و سفت بگیری و تمرین مداوم نداشته باشی امکان بازگشت زیاده کما اینکه بعد از دوره های مقدماتی به دوره تکمیلی هست باید اونو طی کنی تا برنگرده