2821
2789
عنوان

روانشناسی

38 بازدید | 5 پست

دبیرستان معماری‌داخلی خوندم امسال نتونستم دانشگاه برم برای سال بعد قراره برم دانشگاه آزاد 

کاردانی، رشته روانشناسی داره؟ بعضیا میگن اره بعضیا میگن نه گیج شدم😕

💛αяму💜
آره ببین میتونی بری کارشناسی بعد دوسال که خوندی مدرک معادل بگیری

ببخشید ولی متوجه منظورت نشدم میشه یکم توضیح بدی چون تو این زمینه‌ها اطلاعاتی ندارم😅

💛αяму💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید ولی متوجه منظورت نشدم میشه یکم توضیح بدی چون تو این زمینه‌ها اطلاعاتی ندارم😅

برای کاردانی دوسال باید خوند بعدهیچ جا کاردانی روانشناسی ندارن کارشناسیشو دارن میتونی کارشناسی ثبت نام کنی بعداز دوسال وگذروندن نصف واحدا از دانشگاه تقاضای مدرک کاردانی کنی وفک کنم بعدش نتونی روانشناسی وادامه بدی ولی میتونی کاردانی به کارشناسی هررشته ای خواستی بری

برای کاردانی دوسال باید خوند بعدهیچ جا کاردانی روانشناسی ندارن کارشناسیشو دارن میتونی کارشناسی ثبت ن ...

یعنی بعد دوسال دیگه نمیتونم ادامه بدم؟ به رشته‌های دیگه علاقه‌ای ندارم میشه مدرک کاردانی رو خرید؟ یا همراه رشته ای که برای کاردانی میخونم روانشناسیم ادامه بدم؟ 

وقتی نتونم ادامه بدم چه فایده‌ای داره اینهمه وقت بزارم براش 

💛αяму💜