2777
2789
عنوان

زگیل

2501 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها

میگم رفتم مهمونی یکی زگیل دست داشت

به من دست داد با بچه هامونم کلی بازی کرد

بعد اخرای مهمونی فهمیدیم زیگیل داره

از کجا بفهمیم واگیر دار بوده یا نه

استرس دارم😭

دستت و با الکل بشور حالا اگر وا گیر دار بود چی کار می خواهی کنی مصلا ؟ نترس واگیردار نیست زگیل تناسلی که نیست واگیر داشته باشه فقط با الکل بشور

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زگیل مگه واگیر داره؟🤣🤣🤣🤣

بله عزیزم داره 

به خصوص با تیغ خیلی بیشتر منتشر میشه 

اگه یه جایی از بدن که زگیل داره رو با تیغ بزنی بعد با همون تیغ هرجارو شیوه کنی زگیل درمیاد 

راجب برخورد با پوست هم همین طوره

اره 😭

من از کلاس دوم ابتدایی زگیل داشتم تا ترم دوم کارشناسی

هیچکسم حتی مادرم ازم نگرفت

نترس باو بترسی سرت میاد

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
بله عزیزم داره  به خصوص با تیغ خیلی بیشتر منتشر میشه  اگه یه جایی از بدن که زگیل داره رو ...

آخه پوست رو پوست نه تیغی نه خونی چطور منتشر میشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
من از کلاس دوم ابتدایی زگیل داشتم تا ترم دوم کارشناسی هیچکسم حتی مادرم ازم نگرفت نترس باو بترسی سر ...

اخه اینم گفت از کسی گرفته و ممکنه ویروسی باشه

۱ ساله که مبتلا شده و اول یه دونه بوده

بعد کم کم الان لای انگشتای دستش پیشروی کرده بود

اخه اینم گفت از کسی گرفته و ممکنه ویروسی باشه ۱ ساله که مبتلا شده و اول یه دونه بوده بعد کم کم الا ...

بهش بگو روده مرغ بیارع به تعداد زگیلاش دونه برنج بندازه تو روره مرغ بعد گرش بزنه بندازه رو پشت بوم خونه ویلایی که گربه بخوره.من چندین سال مبتلا بودم مامانم این کارو کرد یهو زگیلا بیشتر شد تا دوما خارش شدید داشتن و بصورت معجزه آسایی محو شدن

بجون بچهام جدی میگم

اون همه سال ؟ خب چرا زود درمانش نکردی ؟

چه میدونم

ولی تهش با یه روده مرغ تموم شد