من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
به زودی یک عدد تیکر اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍 بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد نمیدونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
به زودی یک عدد تیکر اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍 بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد نمیدونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
بعد ی سوال دیگ دکتر مترونیدازول. ۲۵۰ داده روش نوشته هر ۱۲ ساعت ۲ عدد با هم
گفت ب شوهرتم بده
یعنی منظورش این بود ک روزی چهار تا خودم بخورم چهار تا همسرم
یا روزی چهار تا منو همسرم با هم