2789

نوزاد بچه یه ماهه😳

یا 

کودک بالای ۴ ماه رو میگی ؟

از لعاب برنج 

برنج داره کته میشه بدون نمک 

یه قاشق کودک از ابش فقط روز اول 

بعد فرداش دو ق 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فرنی آرد برنج

وحریره ی بادام

ده روز اول یک وعده در روز هرچقد میل داشت

10روز دوم دو وعده در روز هرچقد ک خورد

10روز سوم س وعده در روز

بعداون میرسی ب اول ماه هشت ک سوپ ومیوه های نرم له شده وبیسکوییت مادرباشیر هم اضافه میشه وزرده ی تخم مرغ وخیلی چیزای دیگه ک کم کم بایدخودت اضافه کنی

دلگرمی پایان همه دلهره هایی❤️🔥

رفته تو ۶ماه

قشنگم😍

خانه بهداشت بری بهت میگه کم کم چی بهش بدی

فکر کنم باید از فرنی و سوپای سبک شروع کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنون‌ چقدر کامل بود

فداتشم

دیگه هشتم ک کامل شد از نه ب بعدمیتونی همه چی بدی ب صورت له وپوره شده ب جز انگور تا ی سالگی خربزه وهلو ومرکبات مممنوع تا ی سالگی وآناناس تا5سالگی

واز10ماهگی هم میتونه غذای سفره بخوره ی وعده در روز البته بازم ب صورت له شده البته

دلگرمی پایان همه دلهره هایی❤️🔥