2777
2789

فقط راه حلاتون😐😂😂

اصلا حالم بد شد با هر کدوم😮‍💨😂

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بدیش اینه دیگه کسی از آفتابه استفاده نمیکنه وگرنه پیشنهادت عالی بود😂😂😂

بگو شیلنگ‌ خراب شده نخر گرونه از آفتابه استفاده کن و بعد نقشه رو پیاده می‌کنی😂😂😂😂

بگو شیلنگ‌ خراب شده نخر گرونه از آفتابه استفاده کن و بعد نقشه رو پیاده می‌کنی😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂🤚🤚🤚میترسم بعدش آشتی کنم و به ضرر خودم تموم شه اخه من دل رئوفی دارم😁🤣🤣

جلیقه‌ی نجات رو تن ماهی بکنید میشه جلیقه‌ی مرگ!              تو زندگی برای همه نسخه‌ی یکسان نپیچید همه مثل هم نیستن.
بچه ها راه حلاشون تکه حرف ندارن👌😌😂

انقدر دلتون پره؟😂

پس خداروشکر من شوهر ندارم که بشینم فکر کنم اگه خیانت کرد چیکار کنم😂

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

منم‌ مجرد و سینگل‌ و خدا زده هستم😂😂😂

جررررر😂

منم🤝😁

عزیزم جنبه شوخی داره 

شوخیشم زشته خوب نیست من همونقدرکه برای مونا ناراحت شدم سراین قضیه هم ناراحت میشم آدم که هستیم مرگ یه انسان بایدقلبمونودردبیاره نه اینکه باهاش شوخی و خنده و مسخره بازی راه بندازیم(این آقاهم ازروزاول دوست نداشته به اجبار بادخترعموش ازدواج کرده همون اولم گفته هیچ علاقه ای بهت ندارم)