2777
2789
عنوان

اگه سوالی راجب پوست دارید درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 23923 بازدید | 598 پست
سلام از چه چیزی استفاده کنیم که صورتمون جوش نزنه و لک های صورت همون جای جوش ازبین بره

اینو فقط سکنجبین میل کنید  و بعد سه ماه مصرف سکنجبین حجامت عام کنید معجزه میکنه 

💚پروردگارا اخرین کلام عمرم«سُبحانَ اللهِ و الحَمدُ لِلهِ وَ لا اِلهَ اِلا اللهُ وَ اللهُ اَکبَرُ» باشد💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام پوست بینی بنده ساییده شد بخش کمی اش و لایه پوست رفت الان حدود یکماه هست جاش قرمزه و پوست نیومده این زخم درست میشه پماد تتراسایکلین میزنم چرا یکماه هست قرمز هست 

آرنج دست و زانو هام خیلی سیاهه وخشک چیکار کنم که سفید ونرم بشه؟چه کرمی بزنم؟

استارت جون ببخشید دخالت میکنم ولی چون تجربه کردم دلم نمیاد نگم.

پودر سدر و سرکه رو باهم مخلوط کن مثل حنا بمال به جاهای بدنت که سیاه هست بعد که احساس سوزش کردی بشور و با لیف پشمی کیسه کشی کن 

💚پروردگارا اخرین کلام عمرم«سُبحانَ اللهِ و الحَمدُ لِلهِ وَ لا اِلهَ اِلا اللهُ وَ اللهُ اَکبَرُ» باشد💚
اینو فقط سکنجبین میل کنید  و بعد سه ماه مصرف سکنجبین حجامت عام کنید معجزه میکنه

عزیزم سکنجبیل سردنیست ؟

من الان حدود یک ماه هستش ریزش مو گرفتم برای اون چکار کنم میترسم سکنجبین بخورم درکل همه موهام بریزه🥲🥲

چرا صبا پوستم مث انتراس دورنگ بی روح هرچی ام ارایش کنم خوشگل نمیشم ولی عصرا مث فرشته هام حتی بدون کرم

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم