2789
عنوان

چرا چرا چرا😢

100 بازدید | 12 پست

چرا بعضی اینقد پولدارن.چرا از اول  یا پولدارن یا میرن توی خانواده پولدار.خیلی دلم گرفته.من حتی پول ندارم واسه عید دخترم لباس بخرم.به زووور پولم‌میرسه‌..خودم که هیچی  باید لباس کهنه  سال قبلی هام بپوشم. هم قبافه دارم‌هم اندام ولی داره جوونیم با لباسای بی ریخت و کهنه میگذره.حقوقم هم انقد کمه که فقط بتونم کرایه خونه بدم لبای بخرم واسه دخترم و خرج شکمش بدم😔😔فقط باید برم لباسای ببینم تو بازار درهمین حد واسه یه شلوار انقد دل وبی دل میکنم اخرشم میام خونه فردا باهموم‌شلوار کهنه میرم‌سرکار.به خدا هرچی پاک زندگی کردم‌فایده نداشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا منکه شم اقتصادی ندارم ولی یکی ک داشت میکفت ادمای عادی با کار کردن نمیتونن پولدار بشن عادیا باید سرمایه گذاری کنن تا بتونن رشد کن

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

ومنی که بیشتررر هشت ماهه پیتزااا نخوردم😢خدا شاهده آخرین بار کامل رفتیم خرید خونه اوایل برج هفت بود💔 همش صرفه جویی بخور نمیر اهه💔

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

انشالله که دخترت بزرگ میشه با موفقیتاش باعث سربلندیت میشه ،عیار آدما تو سختیا مشخص میشه اگرنه که تو رفاه فرشته  بودن راحته 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
همسر داری؟  عزیزم شرایط همه سخت شده اره منم دیدم دخترایی تو رفاه زندگی کردن بعدم شوهر پولدار& ...

نه خونه پدری تو فقر با لباسای دست دوم بقیه بزرگ شدم بابام‌۱۲ سالم بود فوت‌شد.بعد ۱۷ سالگی هم زوری شوهرم دادن به معتاد روانی که از اول معتاد و‌کبوتر باز بود بعد این اخریا هم چه موادی مصرف کرد که خطرناک‌شد و طلاقم به مجبوری گرفتم .الانم با یه بچه  که همه خرج ومخارجش با خودمه تنها زندگی میکنم

انشالله که دخترت بزرگ میشه با موفقیتاش باعث سربلندیت میشه ،عیار آدما تو سختیا مشخص میشه اگرنه که تو ...

انشالله.تو روخدا برام دعا کن.تنها امیدم دخترمه.دلخوشی ندارم تو این دنیا

انشالله.تو روخدا برام دعا کن.تنها امیدم دخترمه.دلخوشی ندارم تو این دنیا

انشالله عزیزم شما هم برا ما دعا کن 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.