2777
2789
عنوان

به جاریم گفتم

109 بازدید | 4 پست

جاریم بدون عروسی چند وقت پیش رفت سر خونه زندگیش.با مادر شوهرمم چندان رابطه خوبی ندارن.ب مادرشوهرم گفته بود برا کادو عروسی لوستر برام بگیر اونم گفته بود فلا دستم خالیه‌.من با مادرشوهرم خوبم با جاریمم کاری ب کارش ندارم خیلی نه خوبم ن بد....امروز ی نمایشگاه پیدا کردم ک لوستر اقساطی میدادن و قیمت مناسبم بود ب مادرشوهرم گفتم بیا بریم گف پول ندارم.مادرشوهر من اخلاقشه از ی چیز ببینه خوشش بیاد میگیره فقط میگ ندارم ....منم ب جاریم گفتم تو مامان و ببر ک اونجا ببینه برات لوستر بگیره.بدش فک کردم شاید کارم بد بوده چون مادرشوهرم همش پیش من میگ ک من دستم خیلی خالیه و جاریت خ درکم نمیکنه منم بنظرم حق با مادرشوهرمه ولی تو این مورد چون میدونسم ببینه میخره ب جاریم گفتم.فک کردم نکنه بدا ب گوشش برسه فک کنه من تو رو باش خوبم و از اون ور اون و کوک میکنم؟خ حس بدی گرفتم بداز ظهر تاحالا.چون برادر شوهرمم ناراحته از زیاده خواهی زنش و ظهر پیشش بود ک من زنگ زدم اونم شاید فک کنه حالا هر بار من بش میگم

چیکار کنم بنظرتون؟فک کردم چطوره خودم ب مادرشوهرم بگم من گفتم ک فکر بدی نکنه

کاری نداشته باش تو خودتو عزیز کن نمیخواد به کارا جاریت برسی 

من واقعا این مدلی نیسم برا عزیز کردن خودم بخام کاری کنم....اما از این ک این دخالتم کردم ناراحت شدم‌ از خودم.امیدوارم جور بدی نشه حالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادو زوریه مگه  بعدم بفهمه مادرشوهرت میگه نداشتم محبور شدم و فلانی عمدا گفته میدونسته من دستم ...

چی بگم والا ما با این جاریم ی بساطایی داشتیم ک نگو......

ن مادرشوهرم نخواد یا واقن نتونه نمیخره.الانم رفتن و برگشتن نخریده.منم ب جاریم گفتم ک ببرش اگ بتونه میخره.چون اخلاقش اینجوریه کلا ک بخوای چیزی بخری باید ببریش قبلش میگ ندارم بعد تو مغازه با فراغ بال هزار تا چیز برات میخره.

حالا بنظرت خودم بهش بگم من ب جاریم گفتم ک از کس دگ نشنوه و جور دگ ای فک کنه؟