2789

تا ۱۲ خواب بودم بعد یه سر رفتم بیرون زود اومدم 

بعدش همینجوری تو گوشی بودم حوصله ام سر رفت ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

شوهرم تازه بیدار شد ناهار گرم کردم براش 

حموم رفتم و الانم‌ کنار بخاری ام 

موندم شام چی درست کنم اندازه شوهرم هست 

خودم نمیدونم چی بخورم هوس یه غذای نونی کردم 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا ۱۲ خواب بودم بعد یه سر رفتم بیرون زود اومدم  همینجوری تو گوشی بودم حوصله ام سر رفت ⁦☹️⁩⁦☹️⁩ ...

تصمیم گرفتی برای شام به منم یگو

نونی و اسون

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

بد نبود الان هم بالا پشت بوم نشستم میخوام قهوه بخورم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
تصمیم گرفتی برای شام به منم یگو نونی و اسون

دوپیازه الو 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

خداروشکر

صبحونه خوردیم افتادم ب جون خونه عین هروز

تمیزکردم . نماز خوندم . بعد بادخترم ناهار و خوراکی خوردیم. دراز کشیدم کنار بخاری

یکم دیگ دوش میگیرم 

شب میریم خونه بابام کیک خورونه 😂😂😂😂

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
تصمیم گرفتی برای شام به منم یگو نونی و اسون

خخخخخ من رژیمم هستم میگم ولش کن 😅😅😅

دلم عدسی میخواد یا اش یا آبگوشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دوپیازه الو 

مرررررسی هوس کردم با ترشی بزنیم 😁😋

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خخخخخ من رژیمم هستم میگم ولش کن 😅😅😅  دلم عدسی میخواد یا اش یا آبگوشت

من اگه شوهرم نبود نودالیت میخوردم عاشقشم

حوصله اشپزیم ندارم خستم کحشتناک

چندروزم هست علائم پریودی دارم دل دردو... کلی هیچ خبری نیست

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
من اگه شوهرم نبود نودالیت میخوردم عاشقشم حوصله اشپزیم ندارم خستم کحشتناک چندروزم هست علائم پریودی ...

آخ اره این مردا هر چی نمیخورن اذیت میکنن 

من ماه پیش اینجوری شدم دلدرداش بود ولی نمیومد پری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست دارم رژیم بگیرم نه سخت معقول هاااا

ولی خیلی گشنم میشه ضعف میکنم

هربار میگیرم دوروز تحمل میکنم با اینکه گشنه میشم با هویج و کاهو و خرما خودمو سیر میکنم ولی روز سوم س گیجه و فشارم میفته و تماااام

من اگه شوهرم نبود نودالیت میخوردم عاشقشم حوصله اشپزیم ندارم خستم کحشتناک چندروزم هست علائم پریودی ...

بدارید دوران همین چند روز قبل پریودی که ادم نمیدونه با خودش چند چنده تخم شوید بخور