2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟

124 بازدید | 10 پست

من پسر عمه ام دوست دارم و فقط هم میتونم پیام بدم چون رفت و آمد نداریم ولی زنگ میزنن صحبت میکنند ساعت ها حالا به نظرتون پیام بدم ؟ بچه نیست ۲۷ سالشه منم ۲۱ سالمه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اگر تماس بینمون هست خوب پیام اشکال نداره. یبار وسط تماس بگو دستم بنده قط کنم بعد بهت پیام بده یا حا ...

نه تا حالا بهش زنگ نزدم پیامم ندادم🥺

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کی زنگ میزنه

مامانم بابام با عمه ام اینا خیلی تلفنی صحبت میکنند ولی ما نه

نه پس زنگ نزن پیام نده شاید یهو تو ذوق بزنه مگر اینکه از دوسداشتنش مطمعن باشی یکم سخته تصمیم گیری‌. ...

مطمئن نیستم خیلی دلم گرفته که هیچ راهی ندارم 😭

2827
2791
2779
2792