2777
2789
عنوان

بچه ها دلشو شکوندم چیکارکنم؟

175 بازدید | 6 پست

تا آخر این هفته، من میخوام تنها باشم، به هیچ عنوان، هیچ چیزی ازت نمیخوام ببینم حتی کار واجب

بعد از این 1 هفته، شرایط رو می‌بینیم چجوریه، من به عشق و دوست داشتنت باور ندارم، ثابتش باید کنی برام

اگه ثابت شد برام که عشقی هستش، کوچیک ترین این مسائلی که ببینم این تیپ رفتارها رو، بدون هیچ چیز و خبری ، از صحنه روزگار محو میشم

بهش گفتم بخاطر ولنتاین داری کات میکنی

یادته یه ماه مثل سگ کم آورده بودم توی قسط هام؟

تایمی بود که کلی از حقوقمو دادم برات کادو ولنتاین گرفتم و نگه داشتم، چون میدونستم آخر سال دیگه از پسش بر نمیام و نمیتونم

تنهاش بگذارم؟این یک هفته رو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستش داری؟؟؟؟ 

بجنگ براش پس 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
دوستش دارم و خودمم روی مخش رفتم با رفتارام😢

حتی اگه یک هفته نباشه بنظرم باید روز ولن بهت تبریک بگه و هدیه بگیره اگه‌که دوستت داره اما اگه میره و روز بعد ولن پیداش میشه که ادم چیزیه

دوستش دارم😢 الان یه هفته پیام ندم بنظرت؟

من باشم حداقل سه روز نمی دادم 

بعد سه روز بهش بگو دوستت دارم و طاغت دلتنگی و یه هفته دوریت رو ندارم 

آخه میدونی  آدم تو یه هفته تصمیم های بزرگی می گیره مخصوصا آدمی که دلش هم شکسته باشه

اصلا شاید همین پیام ندادن هم یه جور امتحانه برا اینکه به قول خودش دوست داشتنت رو بتونه باور کنه

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»