2777
2789
عنوان

کیست سینه

3866 بازدید | 18 پست

سلام خانماکیا کیست سینه دارن؟

علائمش چجوری؟

من تو هر دو سینم کیست دارم دکتر واسم قرص گل مغربی نوشته گفت جایی نگرانی نیست ولی سینه هام خیلی درد میکنه میزنه به زیر بغلام هم اینکه یه جورایی زده به قفسه سینم خیلی درد دارم آزمایش دادم سی تی اسکن رفتم گفتن جای نگرانی نیست ترسم اینکه چی باعث میشه که اینجوری درد بگیره خیلی نگرانم 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کیستها باعث درد میشه خوبه که درد داری عزیزم،دکتر همیشه میگه بیماری‌های بدخیم اکثرا درد ندارن،دارو رو ادامه بده ان شاءالله خوب میشی

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
قبل گل مغربی هم دردش درین حد زیاد بود؟پنیر اینا زیاد میخوری؟

نه اوایل قهوه خیلی زیاد میخوردم که باعث کیست سینه ام شد دکتر گفت نه قهوه نه کاکائو نخور ولی دردم زیاده نمیدونم چرا

همون کیستها باعث درد میشه خوبه که درد داری عزیزم،دکتر همیشه میگه بیماری‌های بدخیم اکثرا درد ندارن،دا ...

فداتبشم عزیزم انشالله خدا کنه چیزی نشه خیلی میترسم

منم دارم یکیشون سایزش بزرگ بود جراحی کردم،بعد جراحی برام مولتی ویتامین و گل مغربی نوشت جالبه باز دردسینه هام برگشته بود و اینکه درد قاعدگی هم اضافه شد،قرصارو گذاشتم کنار،چندوقتم پنیر محلی میخوردم هرروز درد سینم ب حدی بود ک سینه هام سنگین و متورم بود پنیرو گذاشتم کنار بعد دوسه روز دردش کم کم خوابید،استرس هم خوب نیس،درکل باید بدونی چیا میخوری شدیدتره ک نخوری

من احساس میکنم تو دو تای سینم یه چیز گرد و سفت هست نمی‌دونم برا همه هست یا برا منه فقط 😐

عزیزم حتما برو یه سونو بده انشالله که خیره چیزی نیست

چای نخور ،نمک غذات خیلی کم باشه،ادویه کم بخور نوشابه نخور گوشت قرمز هرچی کمتر بخوری بهتره.سعی کن روغن زیتون برای غذا استفاده کنی اصلا جای نگرانی نداره فقط درد داره

فداتبشم عزیزم انشالله خدا کنه چیزی نشه خیلی میترسم

نترس عزیزم من ۲۰ سال پیش این مشکل رو داشتم هیچی هم نشد فقط رعایت کن غذای سرخ کرده و پرچرب نخور

منم دارم یکیشون سایزش بزرگ بود جراحی کردم،بعد جراحی برام مولتی ویتامین و گل مغربی نوشت جالبه باز درد ...

عزیزم عملش چجوریه ؟

چای نخور ،نمک غذات خیلی کم باشه،ادویه کم بخور نوشابه نخور گوشت قرمز هرچی کمتر بخوری بهتره.سعی کن روغ ...

انشالله که خیره گلم ممنون که گفتی😘