مشد مدیر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 99 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 49 پست یماه نزدیکی ندادم ب مدت ۱۰روز نتونس خودشو نگه داره کسیو اورده بود ولی زیرش زد منم ندیدم فقد دیدم فقد قرص ابی خورده دستمال دیدم پماد بی حسی تعداد رای : 5 نظرسنجی با اینکه دیدم زیرش م زد گف من دیگ نمیتونم ادامه بدم نمیخامت تو ب همه چی شک داری ولی الن ی هفته میگذره ن پیام ن زنگ هیچکدومون ولی عکس پروفایل میزاره راهنماییم کنید 3 60% بهش وابسته شدم 2 40% 1401/11/15 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 99 قرص و دستمال رو کجا دیدی؟ قرص همیشه ت کابینت ک بسته ش بود قرص نبود دستمالم سطل اشغال هم کنار خودم ک میشینم تو حال اخه خانه دوطبقه ی پایین منو میبرد داداششم بالا
مشد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 99 [QUOTE=272759275]چرااز اول نمیگی صیغه ایم میگی دوستیم این دوتا باهم فرق دارن[/QUOTEاره باید اول میگفتم اصلا ت ای فکرا نبودم 😔
مشد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 99 رفتین؟اگ بخاد برگرده من قبولش کنم اگر برنگرده ک من عذابمو میکشم تموم میکنم ولی بخاد برگرده چی بگم بهش
yalda۴۰۶۶ عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 1008 رفتین؟اگ بخاد برگرده من قبولش کنم اگر برنگرده ک من عذابمو میکشم تموم میکنم ولی بخاد برگرده چی بگم به ... اخه برگردی فرصت های دیگه تو از دست میدیاول و اخر وقتی قصد ازدواج نداره فقط عمرتو تلف میکنی تازه مشکوک به خیانتم که هست
مشد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 99 اخه برگردی فرصت های دیگه تو از دست میدی اول و اخر وقتی قصد ازدواج نداره فقط عمرتو تلف میکنی تازه مش ... 😭خیلی سخته روز اول بهش گفتم من دوس نمیشم چقد زنگ زد پیام داد اصلا نمیخاستمش فک نمیکردم وابسته ش بشم خاهرم واسم دعای سردی گرفته فایده ای نداش