2777
2789
عنوان

آینه شمعدون

157 بازدید | 16 پست

پنج ساله ازدواج کردم و یه بچه دارم اما هنوز اینه شمعدونم ب دلم نیس و‌دوستش ندارم

بنظرتون بذارم بفروشم مدلی ک دوس دارم بخرم؟؟یا قراره بگن شگون نداره و‌فلان و‌اینا؟؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

عوض کن شگون چیه بابا یه چیزی بخر که از دیدنش لذت ببری

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم از این مدلا دوس داشتم

اما ب اصرار خانواده شوهرم از اون گنده ها برداشتم ک نما و جلوه داشته باشه:(

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
عوض کن شگون چیه بابا یه چیزی بخر که از دیدنش لذت ببری

دقیقا

بخاطر اینکه دوستش ندارم گذاشتمش تو انباری

ول کن بابا مال پنج ساله پیشه قدیمی شده بده بره یه جدیدشو بخر منم عوض کردم

باید همینو بهونه کنم برم ی جدید بخرم

منم سه سال پیش خریدم،  از این طلایا بزرگا تو بورس بود الان دیگ قدیمی میشده و به دلم نمیشینه،&nb ...

من از اول دوستش نداشتم

چ جوریه اینه ات؟ 

از این بزرگااا

بزرگاااااااااا که حاشیه ش هم بزرگه

این مدلیه

دقیقا از منم همیناس،  اینا ی مدت خ تو بورس بود😂

من همون پنج سال پیشم پسندم نبود

ی اینه دیده بودم مث اون اولی ک عکسشو دادم دور تا دور اینه گل نرگس نقره کاری شده بود ظریف و خوشگل...هنوزم دلم پیش اون مونده

ولی بدیشم نیستا اگ جا داری بزار باشه،  من خودم سه تا خواب دارم،  بعدا میزارم تو ی خابام،&n ...

گذاشتمش تو انباری:/