2777
2789
عنوان

یکم پول جمع کردم...

264 بازدید | 18 پست

تا اومدم یکم پول جمع کنم ماشین بخرم گرون شد

الان نه دیگه پولم میرسه نه کسیو دارم قرض کنم ن طلا هیچی....

چرا ایران اینطوریه هرچی میدوعی خواسته هاتم میدوعن هیچوخ نمیشه رسید...

خیلی ناراحتم و فکرم درگیره..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی

ینی یه تاریخی دوباره ارزون میشه بعدش دوباره گرون تر از قبل میشه. اون موقعی که ارزون میشه بهترین موقع خریده. من چون کارم با دلاره همش به نمودار نگا میکنم

پولدار 18 ساله ای که نمیدونه چی بخرهᰔ🥲
ینی یه تاریخی دوباره ارزون میشه بعدش دوباره گرون تر از قبل میشه. اون موقعی که ارزون میشه بهترین موقع ...

واقعا فکر میکنی مقداری ک ارزون میشه برابری میکنه با افزایش قیمتش؟؟ اصلا اینطور نبوده از طلا تا ماشین بگیر ی مقدار خیلی زیاد میکشن رو قیمتا بعد حدود ۱یا۲ درصد کاهش میدن دوباره میکشن رو جنس 

هععععی تف تو این .....

ینی یه تاریخی دوباره ارزون میشه بعدش دوباره گرون تر از قبل میشه. اون موقعی که ارزون میشه بهترین موقع ...

خب الان چه تاریخی ماشین ارزون میشع؟

بعدم مثلا از ۳۰میرع ۴۰ دوباره میاد رو۳۵ ما فک میکنیم ارزون شده درحالیکه واقعیت اینه ۵تا گرون شده...

واقعا فکر میکنی مقداری ک ارزون میشه برابری میکنه با افزایش قیمتش؟؟ اصلا اینطور نبوده از طلا تا ماشین ...

عب نداره مهم اینه که تا یه درصدی ارزون میشه، امسال که دلار خیلی ارزون بود دوروبر اردیبهشت اصلا نمیشد فروخت 

پولدار 18 ساله ای که نمیدونه چی بخرهᰔ🥲

مثلا من ماه قبل خاستم تیگو۷پرو بگیرم گفتن ۱،۲۴۰ حدود۲۰۰ کم داشتم تواین ماه جمع کردم برم بخرمش میگن ۱،۴۸۰🙃حالا تا من جون بکنم ۲۰۰ دیگه بزارم روش میشه چقدر؟؟؟