2777
2789
عنوان

اولین باره غذا درست میکنم

415 بازدید | 17 پست

یک سال و ۳ ماهه عقدم اولین باره خونه مادرشوهرم تنهایی غذا پختم دعا کنین خوب بشه 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه غذایی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
عزیزم کاش لااقل یک بار خونه مامانت درست میکردی 😅 امیدوارم خوب بشه

درست کردم ولی همیشه مامانم بوده هی ازش پرسیدم خوبه ؟

اینجا نبود تنها بودم 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

درست کردم ولی همیشه مامانم بوده هی ازش پرسیدم خوبه ؟ اینجا نبود تنها بودم 

اشکال نداره 

نه بابا من تاحالا ندیدم غذای کسی اونقدر بد باشه که ادم نتونه بخوره

فقط به خورشت زعفران و رب زیاد بزن

روغنی یکم باشه خوب میشه بعد اب پز مرغ 

سرخ کن با روغن یکم🌹🌹

تازه شروع میشه غذا بپزی پس

همیشه خواهر شوهرم هستن اونا درست میکنن 

دیشب همه دور هم بودیم من هیچ کمکی نکردم 

امروز گفتم مرغ رد من درست کنم