2777
2789

پریروز رفتم خونه مادرم یه کم بریم بیرون تو راه گفتم بیا بریم خونه ی ما ، باهم عصرونه بخوریم عصرونه ی موردعلاقتو برات درست کنم بهم گفت نه خونتون حوصلم سر میره 🙁یا میاد اینجا همش نگا میکنه میگه از رنگ تیره برا وسایل خونه بدم میاد اصلا قشنگ نیس

با اینکه من تازه عروسم نباید پیش منی که وسایلم تیره اس بگه انقد گفته وسایلم داره دلمو میزنه کلا خیلی دل میشکنه نه تنها من با همه همینه موندم چیکارکنم یکم بفهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بُكُشِش!

پيرزن يه حرفى زده حالا، چرا بزرگ ميكنى! با نوه اش هم نميتونه راحت باشه!

شماهايى كه حرف خانواده خودتون انقدر بهتون بر ميخوره

نسبت به خانواده شوهر چقدر گارددد ميگيريد

منم مامان بابامو هروقت دعوت کنم میان 

چون میگن بچه ها باید بیشتر بیان تا ما 

ماهم ناراحت نمیشیم چون میدونیم از سر این نیست که خوششون نیاد از ما فقط میگن مزاحم نشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️
مامان بابای منم اصلا خونه من و خواهرم نمیان، میگن حوصلمون سر میره منم خیلی ناراحت میشم

نمیدونم واقعا چی بگم من همه کار براشون میکنم وقتی میان یه میز خیلی خوب میچینم پذیراییه خوب ولی خب انگار ن انگار 

من هیچوقت فاز اونایی ک از مادر یا خواهرشون تاپیک میزنن رو نفهمیدم... یعنی شما بابت یک حرف مادرت میای تعریف میکنی ک چی گفته و اینجا هم ک بعضی کاربرا صحبت محترمانه بلد نیستن واقعا..

ناسلامتی اون مادرته بخدا تو توی شکم تو بودی اصلا دیگه اینچیزا واااقعا مسخرس . از دست مادرت بخاطر این حرف پیش پا افتاده ناراحت میشی؟ واالا پس مادرت بخاطر خیلی چیزا باید از شما ناراحت بشه!

بخدا ما اصلا یادمون نمیمونه این چیزا یه شووخی همون لحظه میکنیم  و تمام . میخندیم با این حرفا

اون مادرته نزدیککک ترین ادم به تو

واقعااا تعجب میکنم وقتی تاپیکایی میبینم ک رفتار مادرشون رو هم اونم ب ایییین کوچیکی میزارن زیر ذره‌بین

بین مادردختر ک این جیزا نیست دیگه

منم مامان بابامو هروقت دعوت کنم میان  چون میگن بچه ها باید بیشتر بیان تا ما  ماهم ناراحت ...

اخه مامان من حرفش این نیس تازه دوبار دعوتم میکنه بار سوم توقع داره دعوتش کنم 

من هیچوقت فاز اونایی ک از مادر یا خواهرشون تاپیک میزنن رو نفهمیدم... یعنی شما بابت یک حرف مادرت میای ...

من بخاطر اذیت ها و مشکلات روانی مادرم بیماری گرفتم عزیزم میدونی ام اس چیه؟

بُكُشِش! پيرزن يه حرفى زده حالا، چرا بزرگ ميكنى! با نوه اش هم نميتونه راحت باشه! شماهايى كه حرف خا ...

اتفاقا مادرشوهرم خیلی ماهه 

مادر من آنقدر اخلاقش بده کل خواهر برادراش باهاش قطع رابطه کردن من فقط دنبال یه راهم بهش بفهمونم اشتباهشو 

من بخاطر اذیت ها و مشکلات روانی مادرم بیماری گرفتم عزیزم میدونی ام اس چیه؟

یه چیزایی رو مادرتون بهتون نمیگه عزیز

خودتونم میگید مشکل روحی روانی خب عزیزم ایشونم ب کمک نیاز دارن

من زندگی شمارو نمیبینم ک بخوام قضاوت کنم اما مهربون جان بخاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن نشین ساعتها بهش فکر کنی . یه چیزی گفته و تموم شده رفته

عیبی نداره تو این زنجیره بیماریو بشکن نزار با بودنت کسیو ازار بدی تو برای بچه هات مادر بی نظیری شو

ان‌شاءالله هم شما هم مادرت در سلامتی و خوشی زندگی کنید

و یه توصیه دیگه هیجوقت رفتار مادرت رو پیش کسی بازگو نکن مخصوصا اشنا جون ضربه میزنن

❤❤❤❤