2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در توری؟ از کجا باید بخرم؟ به در نصب میشه؟ اگه اطلاع داری میشه کمکم کنی؟

به در و پنجره سازا بگو و عکس نشون بده

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من حساس شدم از وقتی بچم بدنیا اومده. انگار چندشم میشه و ترس اینو دارم ک یهو بپره رو بچم 😐

هیچوقت وقتی خودتون نیستین نذارین بیاد تو اتاق اره گربه ممکنه از صدای گریه و جیغ بچه بترسه و واکنش نشون بده 

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
چرا نمیتونی؟ بندازشون توی خیابون برن  اگر بدونی چقدر این گربه کثیف هست به چرخه طبیعت ایمان می ...

عزیزم کاش یکم فکر میکردی قبل کامنت گذاشتنت😐 گربه ای که اومده بهش محبت کردن عادت کرده به اینا وقتی بندازنش بیرون ضربه روحی بدی میخوره و ممکنه بیرون دووم نیاره بعدم اگه واکسن زده شه قرص انگل بدن بیرون هم نره اصلا کثیف نیس و اینا همش خودشونو لیس میزنن اینکه شما متنفری از گربه دلیل نمیشه هر چی اطلاع نداریو بگی

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️