2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حال خودش رهاش کن منم شوهرم اینجوره ولی از وقتی رهاش کردم میزارم بچسبه به خانوادش اصلا کاری به کارش ندارم هم خودم تو ارامش هم اون درسته هی می گه توجهتو ازم برداشتی ولی خودم ارامش دارم اونم برهداز مادرش توجه بگیره والا بخدا

بچه ننه بازی در میاره هرچی ننش بگه همون همه چیز و به مامانش گزارش میده طبق خواسته مادرش باید پیش بری ...

وای چی میکشی😐😐

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

به حال خودش رهاش کن منم شوهرم اینجوره ولی از وقتی رهاش کردم میزارم بچسبه به خانوادش اصلا کاری به کار ...

پس توام مثل منی خیلی خستم کرده،هرچی بهش میگم نمیفهمه،به حال خودش رهاش میکنم حرص میخوردم از درون

خسته ترینم
پس توام مثل منی خیلی خستم کرده،هرچی بهش میگم نمیفهمه،به حال خودش رهاش میکنم حرص میخوردم از درون

وااای منم  وقتایی که میذارم به حال خودش ، ظاهرا همه چیز  خوب میشه ، ولی از درون داغون میشم و حرص می خورم . نمیدونم چطور باید باهاش رفتار کنم که مسئله ای پیش نیاد .

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
وااای منم  وقتایی که میذارم به حال خودش ، ظاهرا همه چیز  خوب میشه ، ولی از درون داغون میشم ...

اصلا تحویلشون نگیرین انگار وجود ندارن شمام برای خودتون تفریح گنید من که با رفیقام وقت می گذرونم یا خونه بابامینام حالا تو یه ساختمونم باهم زندگی می کنیم بدتره صبح ظهر هی می ره خونه باباشینا نمی فهمم وقتی هنوز نافشون بریده نشده چرا ازدواج می کنن ولی کلا بهترین راه اینه اون جوری بهشون اهمیت ندین انگار وجود ندارن