2821
2789
عنوان

التماس دعا

42 بازدید | 9 پست

بچا بیاین تو این روز برام هم دعا کنیم ک امام زمان برامون پدری کنه و حاجت روا شیم 🥺🙏

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهی آمین⁦❤️⁩🌼

التماس دعا🤍🙏

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
میشه برای سلامتی پدر من دعا کنید که مشکل جدی و جدید مغزی نداشته باشه اسمش محمد

5صلوات براش فرستادم 

منم دعا کن ب غیر ممکن زندگیم برسم😢🙏

ممنونم عزیزم ایشالله منم برات صلوات می فرستم

انشالا بیای خبر سلامتی باباتو بهمون بدی 🙏❤

میشه برای سلامتی پدر من دعا کنید که مشکل جدی و جدید مغزی نداشته باشه اسمش محمد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10286939/بیاید-براتون-چهارقل-بخونم?page=1

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10286939/بیاید-براتون-چهارقل-بخونم?page=1

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔