2777
2789
عنوان

ذوق مرگم 😂😂😂🥲

282 بازدید | 18 پست

خواب بودم داشتم خواب میدیدم که یکی تو خواب بهم گفت چقد خوشگلی باور نمیکنم ایرانی باشی 😂😂😂😂🥲بعد من تو خواب میگفتم مرسیییی ولی ایرانیا چشونه خیلیم خوشگلن😂😂😂با اینکه خواب بود بیدار که شدم کلی ذوق کردم🫠🥲 

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا تو واقعیت چه شکلی هستی شبیه ایرانیا نیستی؟😂

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               

باز تو خوبی...کسی تو خوابم حتی به من نگفته خوشگلی😅😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
حالا تو واقعیت چه شکلی هستی شبیه ایرانیا نیستی؟😂

نه بابا خیلییی هم شبیه ایرانیام خیلی خوشگل که با دیدن چشا کور بشه نیستم خیییلییی چهره معمولی دارم متوسط رو به بالا😂😂🤦🏻

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
باز تو خوبی...کسی تو خوابم حتی به من نگفته خوشگلی😅😂

گلی امضاتون واقعا خوشبحالتون من برای ازدواجم به خدا توکل کردم دارم ناامید میشم 😢براتون صلوات فرستادم💚

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
گلی امضاتون واقعا خوشبحالتون من برای ازدواجم به خدا توکل کردم دارم ناامید میشم 😢براتون صلوات فرستاد ...

ممنونم...منم برات صلوات فرستادم عزیزم...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم