2789
عنوان

بچه ها کات کردم

4311 بازدید | 30 پست

تاپیک قبلم رو بخونید تورو خدا بهم دلداری بدید  آیا کار خوبی کردم با همیچین شخصیتی که تو تاپیک قبلنه خدافظی کردم؟ 

دوستان کات کردنم به این صورت بود که بهش گفتم دیگه عمرا به من دست نزن و نزدیکم نشو و آخرشم سر اینکه اصرار کردم  دوستم نداری عصبی شد گفت هرجور که میخوای فک کن شب خوش!  منم از همه جا حذفش کردم بعدش اینو بهم فرستاد 

حلیمه سلطان سابق 😊🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب اگر نمیخواستی بوس و بغل نمیکرد که، خودت اجازه دادی

عزیزم اولین بار  نمیخواستم با حرفاش خام شدم گفتم آرره پس اشکالی نداره دفعه دوم گفتم دیگه نمیخوامااا فک کرد ناز میکنم به زور بوسید بغل کرد زورم بهش نمیرسه

حلیمه سلطان سابق 😊🌱
رابطه امون خوب بود اینجا مشورت کردم اغلب بهم گفتن اشتباه میکنی آره بخدا فقط به همین دلیل

آخه کی از این سایت 😑😑 راهنمایی میگیره اینجا بیشترشون مذهبی و اینا هستن

واقعا اگه دوسش داشتی دلیل کات کردنت خیلی آبگوشتی بود😂

جدی میگفتی نمیخوای😅 

دوستش داشتم اما عقایدم رو بیشتر بهش گفتم اصرار نکنننن ولی اصرار ر میکرد حقیقتا اذیت نشدم چون دوستش داشتم ولی از این اذیت بودم که چرا نمیتونست جلو خودشو بگیره بخاطر من ! میگف دیگه دستم نمیدم بهت بخاطر این رفتارت من تورو فقط بخاطر خودت دوست دارم ولی دوباره تکرار کرد 

حلیمه سلطان سابق 😊🌱
دوستش داشتم اما عقایدم رو بیشتر بهش گفتم اصرار نکنننن ولی اصرار ر میکرد حقیقتا اذیت نشدم چون دوستش د ...

خب چرا بهش نگفتی دردت چیه خیلی راحت بگو دوس نداری بوست کنه وبغل ببین جوابش چیه

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!! 
بنظرت اشتباه کردیم؟ پشیمون هستی ؟

ن پشیمون نیستم 

ببین ما قضیمون فرق داشت 

من چون خودم آدم متعصبی هستم از این کارش خوشم نیومد 

اونم در لحظه انجام داد 

دلم ازش سرد شد یکم چون احساس کردم وسیله سرگرمیش شدم 

ولی دلیل اصلی رضایت ندادن پدرم بود 

خب چرا بهش نگفتی دردت چیه خیلی راحت بگو دوس نداری بوست کنه وبغل ببین جوابش چیه

گفتم خبب قرار بود کارشو تکرار نکنه ولی تکرار کرد و من احمق نمیدونم چم بود اون لحظه مقاومت نکردم

حلیمه سلطان سابق 😊🌱

البته یک هفته خیلی کم و زوده که بخواد بحث بوس رو پیش بکشه من سه ماه عقد بودم شوهرم خجالت میکشید بوسم کنه منم از اون بدتر شیش ماه طول کشید تا رفتم بغلش حالا نه مث ما نه به زودیه شما یکی دوماه رد میشد بعد اینا عادی میشد

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!!