تاپیک قبلم رو بخونید تورو خدا بهم دلداری بدید آیا کار خوبی کردم با همیچین شخصیتی که تو تاپیک قبلنه خدافظی کردم؟
دوستان کات کردنم به این صورت بود که بهش گفتم دیگه عمرا به من دست نزن و نزدیکم نشو و آخرشم سر اینکه اصرار کردم دوستم نداری عصبی شد گفت هرجور که میخوای فک کن شب خوش! منم از همه جا حذفش کردم بعدش اینو بهم فرستاد
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
خب اگر نمیخواستی بوس و بغل نمیکرد که، خودت اجازه دادی
عزیزم اولین بار نمیخواستم با حرفاش خام شدم گفتم آرره پس اشکالی نداره دفعه دوم گفتم دیگه نمیخوامااا فک کرد ناز میکنم به زور بوسید بغل کرد زورم بهش نمیرسه
دوستش داشتم اما عقایدم رو بیشتر بهش گفتم اصرار نکنننن ولی اصرار ر میکرد حقیقتا اذیت نشدم چون دوستش داشتم ولی از این اذیت بودم که چرا نمیتونست جلو خودشو بگیره بخاطر من ! میگف دیگه دستم نمیدم بهت بخاطر این رفتارت من تورو فقط بخاطر خودت دوست دارم ولی دوباره تکرار کرد
البته یک هفته خیلی کم و زوده که بخواد بحث بوس رو پیش بکشه من سه ماه عقد بودم شوهرم خجالت میکشید بوسم کنه منم از اون بدتر شیش ماه طول کشید تا رفتم بغلش حالا نه مث ما نه به زودیه شما یکی دوماه رد میشد بعد اینا عادی میشد