2777
2789
عنوان

بچه ها کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4385 بازدید | 30 پست
گفتم خبب قرار بود کارشو تکرار نکنه ولی تکرار کرد و من احمق نمیدونم چم بود اون لحظه مقاومت نکردم

طبیعیه بهش علاقه داری یک کلام بگو خط قرمزمه بوس بغل ونمیخوام بینمون این چیزا باشه ببین چی میگه

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!! 
طبیعیه بهش علاقه داری یک کلام بگو خط قرمزمه بوس بغل ونمیخوام بینمون این چیزا باشه ببین چی میگه

اینکارو باید میکردم قبلا گفته بود اگه اینام نباشه ولت نمیکنم ! من تورو برا خودت میخوام ! ولی چرت بود وگرنه کارشو تکرار نمیکرد 

حلیمه سلطان سابق 😊🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه برای یه بوس و یه بغل احساس گناه داری دوست پسر برا چیته

عزیزم چیکار کنم پس دوستش دارم میخوام با کسی باشم که دوستم داره نه اینکه هوس باز باشه 

حلیمه سلطان سابق 😊🌱
اینکارو باید میکردم قبلا گفته بود اگه اینام نباشه ولت نمیکنم ! من تورو برا خودت میخوام ! ولی چرت بود ...

ببین اینو باید خودت متوجه بشی تو چتا تو حرفاش بحثو نمیکشونه به رابطه ج ن س ی یا از رابطه حرف بزنه که طبیعی و عادیه کسی ک میخواد سواستفاده کنه حرف و همش میبره سمت رابطه 

خوشبختی همون وقتیه که غم نداری وقتی غم داری میگی کاش برگردم به همون روزای تکراریم، همون روزای تکراریم عین خوشبختی ان!!! 
ببین اینو باید خودت متوجه بشی تو چتا تو حرفاش بحثو نمیکشونه به رابطه ج ن س ی یا از رابطه حرف بزنه که ...

نه عزیزم تو چت اینطور نبود 😭 وقتی میگفتم منو دوسم نداری بهم میگفت تا حالا ازت عکسی خواستم ؟ 

حلیمه سلطان سابق 😊🌱
عزیزم اگه برای یه بوس و یه بغل احساس گناه داری دوست پسر برا چیته

خب این یک مبحث دیگه ایی الان زمان قدیم نیستشو همه دوست پسر دارن حالا این دوست ماهم با دوست پسر داشتن مشکلی نداره مشکل اینه که نمیخواد کارش به رابطه ختم بشه 

نه عزیزم تو چت اینطور نبود 😭 وقتی میگفتم منو دوسم نداری بهم میگفت تا حالا ازت عکسی خواستم ؟ 

خب اگه انقد ناراحتی بهش پیام بده که مشکلی باهات ندارم خیلیم دوست دارم اما دردم اینه اگر میتونی خوددار باشی ادامه بدیم در غیر اینصورت بهتر همین الان خداحافظی کنیم 

خب اگه انقد ناراحتی بهش پیام بده که مشکلی باهات ندارم خیلیم دوست دارم اما دردم اینه اگر میتونی خوددا ...

مرسی عزیزم  هردو مغروریم فک نکنم دیگه برگردیم  شاید اگه خودش پیام داد اینو بگم 😔

حلیمه سلطان سابق 😊🌱
خب این یک مبحث دیگه ایی الان زمان قدیم نیستشو همه دوست پسر دارن حالا این دوست ماهم با دوست پسر داشتن ...

عزیزم شما یا یه آدم مذهبی ومتعصب هستی یا نیستی دیگه

دوست پسر داشتن دیگه ۹۹درصد بغل وبوس وداره نشونه محبت!اگر واقعا آدم نمیتونه همچین چیزی وقبول کنه نباید اصلااا سمت این چیزا بره

اگر آشنایی قبل ازدواج اون فرق داره که اونم باید زیر نظر خانواده ها باشه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
عزیزم چیکار کنم پس دوستش دارم میخوام با کسی باشم که دوستم داره نه اینکه هوس باز باشه 

به نظرمن کارخوبی کردی تاپیک قبلتوخوندم طبق نظراقاییکه برات کامنت گذاشته بودعمل کردی مطمئن باش اگربه این دلیل بکشه کناریه هوس بازحرفه ای بوده این آقامی دونه دوستش داری وببخشیدوقتی بغلت کنه نمیتونی مقاومت کنی انجام میده چون ازاول خودت برای اشنایی پیش قدم شدی ازاحساست مطمئن هست وگرنه خیلی محتاط تررفتارمیکرد

بهش بفهمون که خط قرمزته و اصلن و ابدن ناز نمیکردی که فکر نکنه داری ناز میکنی

به نظرمن کارخوبی کردی تاپیک قبلتوخوندم طبق نظراقاییکه برات کامنت گذاشته بودعمل کردی مطمئن باش اگربه ...

عزیزم چقدر مث اون آقا حرفت تو مخم رفتت واقعا منطقی بود ممنونم از راهنمایتتتت خیلی حالم بهتر شد الان😢❤️

حلیمه سلطان سابق 😊🌱

عزیزم مثلا الان بوست کنه بغلت کنه چی میشه ارضا میشه که بهش میگی هوس باز؟

هوس باز اونی که با هزار نفر رابطه جنسی داره با شماهم داره

البته خب هفته اول زود بود ولی بغل کردن چیزی که تو ۹۹درصد دوستی ها اتفاق میوفته

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
دوستش داشتم اما عقایدم رو بیشتر بهش گفتم اصرار نکنننن ولی اصرار ر میکرد حقیقتا اذیت نشدم چون دوستش د ...

همینکه باهاش حرف میزنی خودش گناهه  اگه عقاید برات مهمه

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉