2821
2789
عنوان

لاغری تا عید

23500 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من وزنم حدودا60این حدوداست بعد ی ذره شکم دارم ولی رونام خیییلی بزرگه از خودم بدم میاد همه جا گن میپوشم کخ دیده نشه الانم تا عید باید ی حرکتی بزنم یکم جمع جور شم لطفا اگر راهکاری برنامه غذایی ورزشی چیزی دارین بگین قدم160تا170ایناست

ادب چیز نامفهومی نی......سعی کن بفهمیش😐😏  تآپیک دعوا تگم کنید 😈😈دختر تابستونم رو مخم راه نرین پلییییز😎😎

من همیشه مثل تو دنبال روش لاغری سریع بودم 

ولی چربی‌ها یه روزه نیومدن مه بخوان یه روزه برن.

.

.

.

از فروردین تا الان فقط پنج کیلیو کردم

رفتم دکتر تغزیه بدون آزار و اذیت رژیم گرفتم سخت نیست هرچی بخوام میخورم ولی کم میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم  شبی یک لیوان گلاب با عرق نعنا ویک ق مربا خوری   بارهنگ به مدت۴۰ شب قبل خواب می جوشوندم قشنگ الان ۱۰ کیلو وزن هم کم کردم

البته ناگفته نمونه من برای ناراحتی معده میخوردم الحمد الله هم معده دردم خوب شد هم ۱۰ کیلو وزن کم کردم   

برای لاغری موضعی که میگی میخوای ران لاغر شه باید بری باشگاه  ورزش خیلی خوب و سریع جواب میده&nb ...

بباشگاه رفتم بعد ی بدن درد گرفتم خیلی اذیت شدم همسرم گفت دیگه نرو

ادب چیز نامفهومی نی......سعی کن بفهمیش😐😏  تآپیک دعوا تگم کنید 😈😈دختر تابستونم رو مخم راه نرین پلییییز😎😎
سلام عزیزم  شبی یک لیوان گلاب با عرق نعنا ویک ق مربا خوری   بارهنگ به مدت۴۰ شب قبل خو ...

عزیزم چی خوردی میشه دوباره بگی

سلام عزیزم  شبی یک لیوان گلاب با عرق نعنا ویک ق مربا خوری   بارهنگ به مدت۴۰ شب قبل خو ...

یعنی چهل روز10کیلو کم کردی🤔

بباشگاه رفتم بعد ی بدن درد گرفتم خیلی اذیت شدم همسرم گفت دیگه نرو

هفته اول اذیت میشی من خواهرم رفت دکتر کارش آمپول عضلانی رسید 

فقط تو نیستی اکثرا همین هستن 

حتی حلقه کمر میزنی هفته اولش تو خونه حس کبودی داری 

هفته اول اذیت میشی من خواهرم رفت دکتر کارش آمپول عضلانی رسید  فقط تو نیستی اکثرا همین هستن&nbs ...

اخه تمریناشون خیلی مزخرف یووود آدم داغون میشد

بله عزیزم ۷۰ بودم ۶۰ شدم

ففقط همینارو خوردی رژیم یا ورزش چی

عزیزم چی خوردی میشه دوباره بگی

شبی یک لیوان گلاب رو با یک لیوان عرق نعنا ویک ق مربا خوری بارهنگ رو تو یک قوری میزارین ۱۰ دقیقه بجوشه وقتی درحد یک لیوان شد یک مقدار که ولرم شد با یک ق عسل میتونین میل کنین

هیچ ضرری هم برای کسی نداره چون گلاب وعرق نعنا طبعشون گرم باعث میشه بلغم یا چربی های اضافی بسوزه من پهلو ها وشکمم اب شده وخیلی عالیه البته این نسخه برای درمان معده عصبی ،یبوست،لاغری،حتی زخم اثنی عشر وروده ها عالیه   

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز